Powered by

Μετά το Celestyal Journey και νέα προσθήκη στον στόλο της Celestyal

Μετά την πρόσφατη προσθήκη του Celestyal Journey στον στόλο της Celestyal, η εταιρεία απέκτησε ακόμη ένα κρουαζιερόπλοιο, το Celestyal Discovery. Πρόκειται για αγορά που εμπίπτει στο πλαίσιο των επενδυτικών πλάνων της Celestyal.

Τα δύο πλοία διαθέτουν περίπου 630 καμπίνες έκαστο, και πρόκειται για μεσαίου μεγέθους πλοία ιδανικά για τα δρομολόγια της εταιρείας και τα λιμάνια που επισκέπτεται.

Το Celestyal Discovery που είναι και το πιο πρόσφατο απόκτημα της Celestyal, θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων. Το πλοίο θα τεθεί σε λειτουργία τον Μάρτιο του 2024, μετά από εκτεταμένες αναβαθμίσεις που θα προηγηθούν.

Σχετικά με το Celestyal Journey, υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε εκτεταμένη τεχνική αναβάθμιση και ανακαίνιση των χώρων επιβατών, ύψους 26 εκατομμυρίων η οποία θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια του χειμώνα μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου του 2024.

Διαθέτει σουίτες με μπαλκόνι, επτά πολυτελή εστιατόρια, οκτώ υπέροχα μπαρ και σαλόνια, άπλετα ανοικτά καταστρώματα, δύο πισίνες και ένα ολόκληρο κατάστρωμα αφιερωμένο στην ευζωία.

Επίσης, με το Celestyal Journey, η εταιρεία κάνει το ντεμπούτο της προσφέροντας την σουίτα Penthouse με ιδιωτική βεράντα, για μια κορυφαία εμπειρία πολυτελούς κρουαζιέρας ενώ διαθέτει 120 Junior Dream Suites και 28 Grand Dream Suites, όλες με μπαλκόνι.

Μιλώντας στο InBusinessNews, o διευθύνων σύμβουλος της Celestyal, Κρις Θεοφιλίδης, υπογράμμισε ότι οι επενδύσεις της εταιρείας έχουν το πιο φιλικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

«Φροντίζουμε οι επενδύσεις μας να έχουν το πιο φιλικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς τα νέα αποκτήματά μας είναι πιο σύγχρονα, με προηγμένα συστήματα διαχείρισης αποβλήτων και ρύπων», ανέφερε συγκεκριμένα.

«H Celestyal επενδύει συστηματικά στην ενίσχυση του δικτύου πωλήσεών της, των συστημάτων λειτουργίας της, όπως αυτό των κρατήσεων, αλλά κυρίως ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της», υπογράμμισε ο κ. Θεοφιλίδης.

Δειτε Επισης

Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο