powered by

Η επιχειρηματική πορεία του αυτοδημιούργητου εφοπλιστή Ανδρέα Χατζηγιάννη(vid)

Βραβείο «Business Leader» στην κατηγορία «Ναυτιλία» απέσπασε ο αυτοδημιούργητος εφοπλιστής Ανδρέας Χατζηγιάννης, ιδρυτής και πρόεδρος των ναυτιλιακών εταιρειών Cyprus Sea Lines Co., Cyprus Maritime Co. και Hellenic Tankers Co., στο πλαίσιο των 10ων KEBE Business Leader Awards.

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου στο Hilton Nicosia, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου.

Οι εταιρείες του κ. Χατζηγιάννη έχουν διακινήσει, μέχρι σήμερα, πάνω από 400 πλοία και επί του παρόντος ο στόλος τους, που αποτελείται από δεξαμενόπλοια, εμπορευματοκιβώτια και πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου, αριθμεί πάνω από 60 και πλοία, που υπερβαίνουν τα 6m DWT.

Ο Ανδρέας Χατζηγιάννης, διευθυντής πολλών μεγάλων νηογνωμόνων (classification societies) και διεθνών ναυτιλιακών οργανισμών, είναι επίσης ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κύπρου.

Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις. Στον τομέα της διεθνούς ναυτιλίας έλαβε το 1993 πλακέτα αναγνώρισης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων και το 2007 του απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας το Βραβείο Επιχειρηματικού Ηγέτη του ΚΕΒΕ.

Δειτε Επισης

Πάμε Τρόοδος 2: Αναδείχθηκαν και φέτος οι μικρές κυπριακές επιχειρήσεις-Ικανοποίηση Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη(pics)
Πλησιάζουν το 50% οι ανακλήσεις για Takata-«Ανέβασαν ρυθμούς τους τελευταίους δύο μήνες οι αντιπροσωπείες»
Α. Μουζουρίδης: Το οικονομικό αποτύπωμα του FIBA EuroBasket και η μοναδική ευκαιρία για τον ξενοδοχειακό τομέα
Παραδοχή Αλέξη Βαφεάδη... Θα εξαντληθεί πολύ νωρίς το κονδύλι του νέου σχεδίου για την ηλεκτροκίνηση
Μαρίνος Γιαλελή: Το οινοποιείο στον Κάθηκα, η σχέση με το κρασί και η νέα ετικέτα διά χειρός Νικόλα Λαδόμματου(pics)
Έτσι κτίζονται κορυφαίες επωνυμίες…H τέχνη του brand-building και πώς επιτυγχάνεται το δέσιμο της μάρκας με το κοινό
Οι ομάδες «Peellastic» και «MedschoolPal» εκπροσωπούν την Κύπρο στο φεστιβάλ νεανικής επιχειρηματικότητας GEN-E 2025
Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την κατασκευή κεντρικού σταθμού λεωφορείων Λάρνακας-Στα €7 εκατ. η αξία
Διευκρινήσεις Αρχής Λιμένων Κύπρου για την πυρκαγιά σε ιστιοφόρο σκάφος στην Μαρίνα Λάρνακας
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία η βιομηχανική παραγωγή...Αυξημένη κατά 3,8% την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου