One Channel: Νέο κανάλι στους κυπριακούς δέκτες με άρωμα Mega Ελλάδος

Νέα δεδομένα στην κυπριακή τηλεόραση φέρνει η κάθοδος του εξ Ελλάδος τηλεοπτικού σταθμού, One Channel στην εγχώρια αγορά.

Από χθες Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου το πρώην Extra TV (Λεμεσού) έδωσε τη θέση του στο One Channel, με το σλόγκαν «θα τα δείτε όλα».

Με σειρές από παλιό Mega
Το νέο τηλεοπτικό κανάλι προβάλλει στην πλειοψηφία του σε επανάληψη σειρές των 90's και 00's του πρώην Mega Ελλάδος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το One Channel στην Ελλάδα, το οποίο λειτουργεί από το 2019, ήταν το πρώην αδελφάκι του νέου Mega, καθώς ανήκε στον όμιλο μέσων ενημέρωσης της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από τον Μαρινάκη στον Παναγιωτάκη
Ωστόσο, από τον Νοέμβριο του 2022 ο τηλεοπτικός σταθμός πέρασε στην ιδιοκτησία του Ομίλου Εταιρειών Διονύση Παναγιωτάκη με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας Αττική Τηλεόραση Μονοπρόσωπη Α.Ε.

Από το 2019 έως τον Νοέμβριο 2022 το κανάλι εξέπεμπε διαδικτυακά και στη συνέχεια στις πλατφόρμες Nova, Cosmote TV και Vodafone TV. Μετά από την απόκτησή του από τον Όμιλο του Διονύση Παναγιωτάκη, από την 1η Νοεμβρίου 2022 εκπέμπει μέσω της Digea στη συχνότητα του Channel 9, ως περιφερειακό κανάλι Αττικής.

Το One Channel Ελλάδος έχει κυρίως ειδησεογραφικό χαρακτήρα προβάλλοντας ενημερωτικές εκπομπές, talk show και δελτία ειδήσεων.

Η μετονομασία και η νέα εποχή για το πρώην Extra TV της Λεμεσού αναμένεται να δημιουργήσει νέες ισορροπίες στους πίνακες της τηλεθέασης, καθώς οι κλασικές σειρές του παλιού Mega έχουν γίνει κατά καιρούς μήλο της έριδος για τα κυπριακά κανάλια.

Διευκρινίζεται ότι συνεργασία με το Mega Ελλάδος διατηρεί ο Alpha Κύπρου, προβάλλοντας τόσο τις νέες σειρές (π.χ. Γη της Ελιάς) όσο και μέρος της πλούσιας ταινιοθήκης του Mega. Η συνεργασία αυτή δεν πρόκειται να επηρεαστεί.

Δειτε Επισης

Εισαγωγή τεχνητής νοημοσύνης στις διαδικασίες αδειοδότησης συζήτησαν ΕΟΑ-Νικόδημος Δαμιανού
Πιο απαραίτητη από ποτέ η υιοθέτηση προηγμένων τεχνολογιών και σύγχρονων υποδομών στις επιχειρήσεις
George Cassar: Η δύναμη της επιλογής στην υβριδική αρχιτεκτονική cloud
Αυτοματοποίηση και βιωσιμότητα: Το μέλλον των επιχειρήσεων και ο δρόμος προς την αποδοτικότητα
Δεδομένα και ΑΙ μεταμορφώνουν την πληροφορία σε επιχειρησιακή αξία
Μένoικος Μαυρομάτης: Οι δέκα τεχνολογικές τάσεις που αναδιαμορφώνουν σήμερα τις επιχειρήσεις
Galaxy XCover7 Pro και Galaxy Tab Active5 Pro από Samsung-Ανθεκτικές συσκευές για εκπληκτικές επιδόσεις
Στρατηγική επένδυση για ψηφιακή κυριαρχία από την Cyta-Εξαγόρασε το data center της Simplex στη Λάρνακα
Άλμα Κύπρου στην παγκόσμια σκηνή καινοτομίας-Στις 40 κορυφαίες χώρες του StartupBlink Index 2025
Πώς άλλαξαν επίπεδο οι ελληνικές εταιρείες πληροφορικής-Ποια η επόμενη μέρα