Η Logicom διανομέας του Oracle Cloud σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

Με μια τεράστιας σημασίας συμφωνία την οποία υπέγραψε πρόσφατα με την Oracle, η Logicom επιβεβαιώνει, επισφραγίζει και διευρύνει τον ηγετικό ρόλο που κατέχει στον τομέα δραστηριοποίησής της σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, διανοίγοντας ταυτόχρονα νέους ορίζοντες, τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για τον τομέα της τεχνολογίας ευρύτερα, στις συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη.

Συγκεκριμένα, εξυπηρετώντας περισσότερους από 8.000 πελάτες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, η Logicom κατέστη-βάσει της συμφωνίας την οποία συνήψε με την Oracle-, διανομέας για το Oracle Cloud Infrastructure (υποδομές cloud της Oracle) στις εν λόγω γεωγραφικές περιοχές.

Έτσι, με τη συμφωνία αυτή, η Logicom συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στους αριθμητικά λίγους διανομείς του Cloud της Oracle στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για εξέλιξη που έρχεται να προστεθεί ως ένα ακόμη παράσημο στην ήδη καθ' όλα πετυχημένη πολυετή πορεία της Logicom, αλλά και που αποτελεί κατ' επέκταση ένα σημαντικό ορόσημο για τον τομέα της τεχνολογίας της χώρας μας.

Και αυτό, καθώς μια κυπριακή εταιρεία έχει διοριστεί διανομέας Oracle Cloud σε τέτοια γεωγραφική κάλυψη για ένα από τους μεγαλύτερους παρόχους στον κόσμο.

oracle
  • Logicom

Η Logicom είναι ένα διεθνές δίκτυο ομίλου εταιρειών με δραστηριότητες στη διανομή τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών και στην παροχή συμβουλευτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών μελέτης, σχεδιασμού, εγκατάστασης, υποστήριξης και συντήρησης λύσεων τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας.

Ο Όμιλος εξυπηρετεί περισσότερους από 8.000 πελάτες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Δειτε Επισης

Το Ad Tag Global Group του «Γκουρού του Digital» στην αγορά της Κύπρου με κεντρικά γραφεία στη Λάρνακα
Ικανοποίηση TechIsland για το νέο πλαίσιο για την Μπλε Κάρτα-Τι δηλώνει ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου
3ο CITEA Digital Cyprus Conference: Τεχνητή νοημοσύνη και κυπριακές επιχειρήσεις (video)
Η κυβερνοασφάλεια το 2048 μέσα από τα μάτια του Ramsés Gallego
Σημαντική πρόοδος για Κύπρο στην πορεία υλοποίησης των στόχων της ψηφιακής δεκαετίας της Ευρώπης
Χαιρετίζει την κατάταξη της Κύπρου για τρίτη συνεχή χρονιά στους «Strong Innovators» ο Επικεφαλής Επιστήμονας
Β. Πολυκάρπου: Χαιρετίζει τις επιδόσεις της Κύπρου στην καινοτομία-Ζωτικής σημασίας η συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα
Strong Innovator για τρίτη συνεχή χρονιά η Κύπρος-Τι δηλώνει ο Νικόδημος Δαμιανού
Google: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αύξησε τις εκπομπές άνθρακα της εταιρείας μέσα σε πέντε χρόνια
Ι. Γεωργούλας: Οι προοπτικές ανάπτυξης της τεχνολογίας και η απαιτούμενη αρωγή κράτους-πανεπιστημίων