Ίδρυσε δική του εταιρεία μετά την αφυπηρέτησή του από την Deloitte ο Νίκος Κυριακίδης

Σε ίδρυση νέας συμβουλευτικής εταιρείας προχώρησε ο Νίκος Κυριακίδης, ο οποίος πρόσφατα αφυπηρέτησε πρόωρα από την Deloitte Κύπρου. Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησής του στο LinkedIn, ο Νίκος Κυριακίδης ανακοίνωσε ότι ίδρυσε την εταιρεία Gravity Advisory Limited.

11

Ο Νίκος Κυριακίδης διαθέτει 41 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών, σε θέσεις κλειδιά, τόσο της Κύπρου όσο και του εξωτερικού. Τα τελευταία 21 χρόνια, ο κ. Κυριακίδης κατείχε στην Deloitte Κύπρου τη θέση του επικεφαλής των χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και του γραφείου της Λεμεσού.

Ηγήθηκε μεγάλων και σημαντικών έργων που αφορούν την κυπριακή οικονομία, ενώ διαθέτει εκτενή εμπειρία στην παροχή ελεγκτικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικά υπηρεσιών, σε θέματα αφερεγγυότητας, καθώς και στον διεθνή φορολογικό σχεδιασμό.

Μεταξύ άλλων, διαδραμάτισε αξιοσημείωτο ρόλο στις διάφορες πρωτοβουλίες για προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό ως αξιόπιστο διεθνές επιχειρηματικό κέντρο και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Ο Νίκος Κυριακίδης, είναι αδειούχος σύμβουλος αφερεγγυότητας στην Κύπρο, ορκωτός λογιστής, Fellow of the Institute of Chartered Accountants in England & Wales, (ICAEW), μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ICPAC-ΣΕΛΚ) και κάτοχος πτυχίου B.Sc. στα Οικονομικά (Accounting & Finance) από το London School of Economics and Political Science.

Δειτε Επισης

Δύο νέοι συνέταιροι στην ΕΥ Κύπρου
HUMED: Το success story δύο φοιτητών που αλλάζει τα δεδομένα στην οδοντιατρική
Η Έλενα Κ. Τσολάκη ανάμεσα στις 100 κορυφαίες γυναίκες στην αρχιτεκτονική παγκοσμίως
Ο Κώστας Γαλαταριώτης πρόεδρος του ΤΕΠΑΚ
Ο Θ. Καζάκος πρώτος Εγκεκριμένος Λομπίστας στο Μητρώο Λομπιστών της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς
Συνεχίζει ως «Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως για τη Ναυτιλία» του ΔΝΟ ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης
Η Άννα Χαραλάμπους αναλαμβάνει General Manager στην Bold Marketing
Λία Ριρή: Στον Invest Cyprus με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού
Super μουσική από Super καλλιτέχνες
Πενθεί ο επιχειρηματικός κόσμος… Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λευκαρίτης