Powered by

Το ιταλικό εστιατόριο Don Carlo κάτω από την ομπρέλα της Kanika Hotels

Κάτω από την ομπρέλα της Kanika Hotels and Resorts από τα μέσα Μαΐου, η νέα φιλοσοφία του Don Carlo αποπνέει εκλεπτυσμένη καινοτομία σε αγαπημένες αυθεντικές ιταλικές γεύσεις με ταπεινότητα και περιβαλλοντική συνείδηση.

Η νέα διεύθυνση, κολοσσιαίος πρωτεργάτης στο χώρο της φιλοξενίας στην Κύπρο, αποδεικνύει ακόμα μια φορά την επιρροή της στο χώρο της γαστρονομίας.

doncarlo4

Λειτουργεί σε διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο σε εξαιρετική τοποθεσία στην παλιά πόλη της Πάφου, βραβευμένη ως η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού, 2023. Με εναρμονισμένο το ιστορικό και μοντέρνο στοιχείο, χαρίζει μοναδικές εμπειρίες ποιοτικής γευστικής αλχημείας εμπνευσμένες από Ιταλία.

doncarlo2

Ανοικτό 18.00-23.00, Δευτέρα-Σάββατο με συνολική χωρητικότητα 120 καλεσμένοι. Ο εσωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος σε δωμάτια χαρίζοντας ποιοτικές ιδιωτικές στιγμές, ενώ ο εξωτερικός με την ανοικτή κουζίνα για ξεχωριστές βραδιές.

doncarlo3

Βιώσιμη ποιότητα

  • Κρέας σε θερμικά αποδοτικό ξυλόφουρνο με ξύλα βελανιδιάς
  • Ψωμί και pizza σε θερμικά αποδοτικό ξυλόφουρνο με ξύλα οξιάς
doncarlo5

Οργανικά συστατικά, gourmet εκτέλεση που σφύζουν από φρεσκάδα – συνεργία πάθους και τέχνης. Όλες οι γευστικές δημιουργίες εξυμνούν την ιταλική κουζίνα σε κλασσικές και μοντέρνες αποχρώσεις:

● Amuse-Bouche ● Crudo ● Aperitivo (welcome drink) ● Antipasti ● Primi and Secondi ● Insalata ● Dolci e Frutta ● Well-curated wine selection ● Fancy mixology wonders

doncarlo7

Αγαπημένες γεύσεις Don Carlo

  • Black Angus μπριζόλα στα κάρβουνα (Charcoal-grilled Black Angus ribeye steak)
  • Χειροποίητα λαζάνια σε ξυλόφουρνο και αρωματική μπισκ αστακού με τρούφα (Simmered truffled lobster bisque)
  • Δροσιστική κλασική panzanella με φρυγανισμένα ψωμάκια Τοσκάνης

(Classic panzanella with Tuscan bread bites)

doncarlo6

Πρεσβεύοντας αξίες ηθικής και βιωσιμότητας στο Don Carlo θα ζήσετε εμπειρίες μοναδικές - υπόσχεση αφοσίωσης στον κάθε πελάτη.

Δειτε Επισης

Βάζει πίεση για Great Sea Interconnector η Κομισιόν-Τα θέματα για τα οποία ζήτησε να ενημερωθεί
Δημήτρης Ζόππος: Έρχονται και άλλοι θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές στην 33East
Η κυπριακή startup BRAYN φέρνει επανάσταση στην εκπαίδευση σε μορφή τύπου Netflix
Ραφαέλα Ανδρέου: Η μαθηματικός που ακολούθησε το όνειρό της και έγινε tattoo artist
Ελληνικός τουρισμός: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Κ. Χατζηγιάννης: Να γίνει πιο σοβαρή μελέτη για την ηλεκτρική διασύνδεση, απαράδεκτες οι πιέσεις στην ΡΑΕΚ
Πώς μοιράζεται η πίτα των εξαγωγών-Η δυναμική και η αξία χαλλουμιού και φαρμάκων
Ν. Χριστοδουλίδης: Υπάρχει έρευνα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, δεν θα κάνει δική της για το τερματικό η Κ.Δ.
Άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού σε ένα χρόνο-Οι δύο πυλώνες που πρέπει να συνδεθούν και ο Great Sea Interconnector