Σε διαπραγμάτευση οι τίτλοι της MHV Mediterranean Hospitality Venture Plc στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023, η εισαγωγή και η έναρξη διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας MHV MEDITERRANEAN HOSPITALITY VENTURE PLC, στη Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά (ΝΕΑ) του ΧΑΚ.

Η εισαγωγή της εταιρείας, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου στις 16 Οκτωβρίου 2023, έγινε με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης. Σύμβουλος Εισαγωγής της εταιρείας αυτής, είναι η εταιρεία The Cyprus Investment and Securities Corporation Limited (CISCO).

Ο Όμιλος αποκτά, ανασκευάζει, διαχειρίζεται και αναπτύσσει προνομιακά ακίνητα σε αποκλειστικές τοποθεσίες στον ξενοδοχειακό, οικιστικό και εμπορικό τομέα στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Ειδικότερα κατέχει ή/ και διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία, το Parklane στη Λεμεσό, το Aphrodite Hills Resort στην Πάφο (ποσοστό συμμετοχής 50%), το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας και άλλα ακίνητα.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται επίσης σε δραστηριότητες λιανικού εμπορίου μέσω της θυγατρικής του, MHV Lifestyle Limited. To Χρηματιστήριο ανέλαβε και την τήρηση του Μητρώου των τίτλων της εταιρείας αυτής, στο Κεντρικό Αποθετήριο / Μητρώο του ΧΑΚ.

Εκπρόσωποι της εταιρείας επισκέφθηκαν τα γραφεία του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Μαρίνο Χριστοδουλίδη και τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Χρηματιστηρίου Νίκο Τρυπάτσα.

Δειτε Επισης

Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες
Kawacom's: Γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας με 22 καταστήματα παγκύπρια και επανασυστήνεται με νέα εικόνα
#LikeALocalCy: Η νέα καμπάνια του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Wizz Air στοχεύει να φτάσει σε 10% πράσινες πτήσεις έως το 2030
Κώστας Κουμής: Ο βασικός στόχος της κυβέρνησης για τον τουρισμό-Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας
I-STARS: Επιχορηγήσεις μέχρι €5.600 για βιώσιμες πρακτικές σε 125 τουριστικές επιχειρήσεις
Δώρος Τάκκας: Ο μεγάλος πονοκέφαλος των ξενοδόχων-Χειρότερα τα πράγματα στην ελεύθερη Αμμόχωστο
Ο καταξιωμένος Ιταλός pastry chef Nicola Olivieri φέρνει τη δεξιοτεχνία του στο νέο project του Kantina Quality Food & Wine