Στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ η MHV Mediterranean Hospitality Venture Plc

Την εισαγωγή των συνήθων μετοχών της εταιρείας MHV Mediterranean Hospitality Venture Plc στην Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά (Ν.Ε.Α.) του ΧΑΚ και την ταυτόχρονη εισαγωγή των συνήθων μετοχών της στο Κεντρικό Αποθετήριο Μητρώο του ΧΑΚ, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Η εισαγωγή γίνεται με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης και ο Σύμβουλος Εισαγωγής της εταιρείας, είναι η εταιρεία The Cyprus Investment and Securities Corporation Limited (CISCO).

Ο αριθμός των εισηγμένων αξιών της MHV Mediterranean Hospitality Venture Plc φτάνουν τις 120,200,720 με ονομαστική αξία €1,00 και τιμή εισαγωγής τα €3,219.

Ο Όμιλος αποκτά, ανασκευάζει, διαχειρίζεται και αναπτύσσει προνομιακά ακίνητα σε αποκλειστικές τοποθεσίες στον ξενοδοχειακό, οικιστικό και εμπορικό τομέα στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται επίσης σε λιανικές δραστηριότητες μέσω της θυγατρικής του, MHV Lifestyle Limited. Κάτω από την ομπρέλα του MHV Group στην Κύπρο, υπάρχουν τα πολυτελή ξενοδοχεία, Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, The Landmark Nicosia και Aphrodite Hills.

Η διαπραγμάτευση των πιο πάνω αξιών θα ξεκινήσει την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 και θα πραγματοποιείται σε ευρώ (€). Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου θα αναλάβει την τήρηση του μητρώου των πιο πάνω τίτλων, στο Κεντρικό Αποθετήριο/ Μητρώο του ΧΑΚ.

Δειτε Επισης

Καλή πηγή τουρισμού για την Κύπρο η Πολωνία-Αναμένεται να ξεπεράσουν τις 300.000 οι αφίξεις το 2024
Χαμηλές πληρότητες για τα ανοικτά ξενοδοχεία, σταμάτησε ο τουρισμός από το Ισραήλ
Emirates: Πρώτη δοκιμαστική πτήση παγκoσμίως με 100% Βιώσιμο Αεροπορικό Καύσιμο
Πέντε ξεχωριστά εστιατόρια σε πύργους (photos)
Κρις Θεοφιλίδης: Η αναπτυξιακή πορεία της Celestyal και οι προοπτικές του τομέα της κρουαζιέρας
Στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Αυστρίας συμμετείχε η Κύπρος
Στην Πολωνία για επαφές ο Κώστας Κουμής
Στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας ο ΠΑΣΥΞΕ
Νιώστε τη χαρά των γιορτών στο City of Dreams Mediterranenan
Έρευνα Παν. Λευκωσίας για αερισμό των καμπινών κρουαζιερόπλοιων: Πώς ελαχιστοποιείται η εξάπλωση ιών