Limassol Blu Marine: Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για το έργο των €400 εκατ. (pics&vid)

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι κατασκευαστικές εργασίες του Limassol Blu Marine, ενός έργου συνολικής επένδυσης 400 εκατ. ευρώ που φέρει την σφραγίδα του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός.

Πρόκειται για πολυτελές έργο μεικτής χρήσης που αποτελείται συνολικά από τέσσερις πύργους, δύο γραφειακούς και δύο οικιστικούς, οι οποίοι υψώνονται μπροστά από το παραλιακό μέτωπο της κεντροδυτικής Λεμεσού.

Limassol Blu Marine Towers Day (1)

Όσον αφορά τις πωλήσεις του ενός κτηρίου των γραφείων, οι κατασκευαστικές εργασίες του οποίου τρέχουν και πλησιάζουν προς το τέλος, καταγράφουν μεγάλη ζήτηση καθώς έχουν ήδη πωληθεί στο 100%. Ενώ οι πωλήσεις των διαμερισμάτων του Zeus Tower πλησιάζουν το 75%.

Σημειώνεται ότι ο Zeus Tower έχει προσεγγίσει ξένους αγοραστές, πέραν των 20 διαφορετικών εθνικοτήτων, ενώ μεταξύ τους συγκαταλέγεται και ένας μικρός αριθμός Κυπρίων. Ο πύργος θα έχει συνολικά 30 ορόφους και θα περιλαμβάνει 106 επιπλωμένα διαμερίσματα που θα διαθέτουν από ένα έως πέντε υπνοδωμάτια.

2

Ο Όμιλος Εταιρειών Λεπτός παρουσίασε τον οικιστικό πύργο στο Limassol Blu Marine, «Zeus Tower-Signature Collection», σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ενώπιον των ΜΜΕ και άλλων εκπροσώπων. Αρχικά έγινε ξενάγηση στα διαμερίσματα του οικιστικού πύργου Poseidon και ακολούθως παρουσίαση του Zeus Tower.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο Concept Architect του έργου John Dowes, του μεγάλου αρχιτεκτονικού οίκου Benoy, ο οποίος αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του έργου. Επίσης, τόνισε ότι το Limassol Blu Marine συνδυάζει εργασία, κατοικία και αναψυχή και όλα αυτά, σε ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό μπροστά από τη θάλασσα.

3

Με τη σειρά του, ο συμπρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός, Παντελής Λεπτός, υπέδειξε ότι το Limassol Blu Marine ισχυροποιεί τη νέα διεθνή ταυτότητα της Κύπρου, που σήμερα, με τις γεωπολιτικές εξελίξεις αλλά και ένεκαν των διαχρονικών χαρακτηριστικών της, αποτελεί ιδανική επιλογή για τους ξένους επενδυτές.

Παράλληλα ο κ. Λεπτός εξήρε την τοποθεσία του έργου, που βρίσκεται κεντροδυτικά της Λεμεσού και πάνω από τη θάλασσα, συνδέοντας την παλιά πόλη και την μαρίνα με το νέο λιμάνι και το καζίνο.

5

«Η Λεμεσός κινείται και αναπτύσσεται δυτικότερα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι όλες οι νέες μεγάλες αναπτύξεις χωροθετούνται δυτικότερα και πλησίον του κέντρου της πόλης.

«Η ανάπλαση της Ακταίας Οδού μετατρέπει την περιοχή στη νέα Ριβιέρα της Ευρώπης, προσφέροντας παράλληλα ιδανικές συνθήκες άνθισης της τεχνολογικής καινοτομίας. Μία νέα Silicon Valley της Μεσογείου, βρίσκεται στην αρχή της δημιουργίας της», κατέληξε, ο κ. Λεπτός.

blu marine 4

blu marine 3

blu marine 5

blu marine 6

blu marine

blu marine 2

Δειτε Επισης

Ελλάδα: Πρόβλεψη για ανάπτυξη 2,3% το 2024 και 2,4% για το 2025
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Απορρίφθηκε η νέα πρόταση της Chevron για ανάπτυξη του «Αφροδίτη»-Κρίθηκε ανεπαρκής
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία-ορόσημο στις ΑΠΕ μεταξύ Microsoft και Brookfield
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Νίκος Χριστοδουλίδης: Διαχρονικά υψηλό το αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα