Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Όμιλος Λεπτός: Αποκαλυπτήρια για το Zeus Tower του Limassol Blu Marine (pics)

Τον δεύτερο οικιστικό πύργο στο Limassol Blu Marine, «Zeus Tower-Signature Collection», «αποκάλυψε» σε μια εντυπωσιακή παρουσίαση το βράδυ της Δευτέρας, ο όμιλος εταιρειών Λεπτός

Το Limassol Blu Marine βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού, πάνω στην θάλασσα και συνδέει την παλιά πόλη και μαρίνα με το νέο λιμάνι και το καζίνο. Η ανάπλαση της Ακταίας Οδού μετατρέπει την περιοχή στη νέα Ριβιέρα της Ευρώπης, προσφέροντας παράλληλα ιδανικές συνθήκες άνθισης της τεχνολογικής καινοτομίας. Μία νέα Silicon Valley της Μεσογείου, βρίσκεται στην αρχή της δημιουργίας της!

1

Το ήδη επιτυχημένο, έργο ορόσημο, Limassol Blu Marine παρουσίασε τη διαθεσιμότητα πώλησης των διαμερισμάτων του ZEUS TOWER – SIGNATURE COLLECTION, ενός κτηρίου 30 ορόφων.

Τα 106 επιπλωμένα διαμερίσματα του πύργου Zeus, είναι μέρος της πολυτελούς συλλογής Signature Collection. Αποτελούνται από 1 μέχρι 5 υπνοδωμάτια, με κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ξενάγηση σε διαμέρισμα του πρώτου πύργου (Poseidon) και συνεχίστηκε με τη λαμπερή παρουσίαση του δεύτερου πύργου ZEUS TOWER-SIGNATURE COLLECTION.

2

Κατά την ομιλία του ο Concept Architect του έργου κ. John Dowes, του μεγάλου αρχιτεκτονικού οίκου Benoy, ανέφερε ότι «το υπό ανέγερση Limassol Blu Marine αποτελεί το πρώτο έργο πρωτοποριακής ανάπτυξης της περιοχής, το οποίο συνδυάζει εργασία, κατοικία και αναψυχή. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό, ενσωματώνοντας τη μαγεία της θάλασσας στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του».

Ο κ. Παντελής Λεπτός, Συμπρόεδρος του Ομίλου εταιρειών Λεπτός, δήλωσε: «Η ανταπόκριση της αγοράς στο έργο Limassol Blu Marine είναι εξαιρετική. Έχουμε ήδη πωλήσει το 100% του κτηρίου των γραφείων και προσεγγίζουμε το 75% των διαμερισμάτων της πρώτης φάσης.

3

Τα αντίστοιχα έσοδα όχι μόνο αποτελούν σημαντική ένεση ρευστότητας για την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου, αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζουν τη δυνατότητα χρηματοδότησης της κατασκευής ολόκληρου του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα διαμερίσματα του ZEUS TOWER SIGNATURE COLLECTION διατίθενται στην αγορά την κατάλληλη στιγμή, καθώς ήδη προχωρούμε με εντατικούς ρυθμούς στην ανέγερση του έργου. Οι μέχρι τώρα κρατήσεις επιβεβαιώνουν τη μεγάλη απήχηση στους ενδιαφερόμενους επενδυτές».

4

Το Limassol Blu Marine ισχυροποιεί τη νέα διεθνή ταυτότητα της Κύπρου που είναι συνυφασμένη με την ποιότητα και την πρωτοπορία. Η τοποθεσία του έργου, η μοντέρνα αρχιτεκτονική του και η κατασκευαστική του αρτιότητα το καθιστούν άριστη επιλογή. Είναι ένα έργο συνολικής επένδυσης 400 εκατομμυρίων ευρώ με πολλά χαρακτηριστικά μοναδικότητας, σχεδιασμού και υπηρεσιών.

Ανάμεσα σε αυτά είναι: Αφθονία ελεύθερων χώρων, ανοικτές περιοχές πρασίνου, απολαυστικά εστιατόρια, εξειδικευμένες υπηρεσίες υποδοχής, ολοκληρωμένο κέντρο ευεξίας, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, χώροι συνάθροισης ιδιοκτητών και μεγάλες πισίνες, εσωτερική και εξωτερική.

5

Πέρα από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κατασκευής και αισθητικής του έργου, έχει δοθεί έμφαση στις προσφερόμενες ολιστικές υπηρεσίες. Αυτές ενισχύουν τη μοναδική εμπειρία που θα βιώνουν οι ένοικοι του Limassol Blu Marine.

Δειτε Επισης

Neocleous Tower: Το «πράσινο» κτήριο γραφείων έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς
Altamira Real Estate: Η μεγαλύτερη εκστρατεία της χρονιάς είναι γεγονός
Ask Wire's BRIX: Μάθε τις επιδόσεις των άλλων developers και κέρδισέ τους στα σημεία
Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
RIA COURT 67: Στα σκαριά το νέο έργο του ομίλου Πανίκκος Λειβαδιώτης
Δέκα κατοικίες στη Λευκωσία στους πλειστηριασμούς Δεκεμβρίου
Built to Rent: Concept που μπορεί να αποτελέσει και για την Κύπρο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων
Κ. Κωνσταντή: Το στεγαστικό δεν λύνεται εν μία νυκτί-Σωστά τα μέτρα, θα κριθούν στην πράξη