Powered by

Θάνος Μιχαηλίδης: Διεύρυνση των υπηρεσιών μας και στα ορεινά με τη διαχείριση του Βερεγγάρια

Την σφραγίδα της Thanos Hotels & Resorts θα φέρει με την επαναλειτουργία του υπό την επωνυμία Berengaria Luxury Boutique Hotel το ιστορικό ξενοδοχείο του Προδρόμου «Βερεγγάρια», το οποίο αναβιώνει χάρη στην μεγαλεπήβολη επένδυση ύψους 35 εκατ. ευρώ του ομίλου bbf:.

Η επιστροφή του Βερεγγάρια από την bbf: αναμένεται να προσδώσει πολυδιάστατα οφέλη στον κυπριακό τουρισμό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στον εμπλουτισμό του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και δίνοντας παράλληλα ώθηση στην ανάπτυξη των ορεινών θερέτρων του νησιού μας στην ευρύτερη περιοχή του Τροόδους.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να υποδεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες περί τα μέσα του 2026, με την Thanos Hotels & Resorts να αναλαμβάνει, στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας την οποία συνήψε με την bbf:, την λειτουργία και διαχείριση της μονάδας.

Ιδιοκτήτρια κορυφαίων ξενοδοχείων της χώρας όπως το Anassa, το Annabelle και το Almyra, η διαχείριση από την Thanos Hotels & Resorts έρχεται να προσδώσει την απαιτούμενη εγγύηση για την υψηλού επιπέδου λειτουργία και ανάπτυξη του Βερεγγάρια, το οποίο, αξίζει να σημειωθεί, πως θα λειτουργεί ολόχρονα.

Μιλώντας στο InBusinessNews o CEO του ομίλου Thanos Hotels, Θάνος Μιχαηλίδης, σκιαγράφησε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση της εταιρείας να συνάψει στρατηγική συνεργασία με την bbf: για τη διαχείριση του Βερεγγάρια.

«Πρόκειται», είπε, «για ένα ιστορικό ξενοδοχείο σε μια μοναδική τοποθεσία, το οποίο θα προσφέρεται και για τον χειμώνα. Ως όμιλος και γενικότερα ως ξενοδόχοι, είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι σημαντικό να διευρύνουμε το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, και πέραν από τον ήλιο και την θάλασσα, δηλαδή πέραν από τις υποδομές στις παράλιες περιοχές του νησιού μας, να δραστηριοποιηθούμε κατ’ ανάλογο τρόπο και στα ορεινά θέρετρα».

Αυτό, όπως υπογράμμισε ο κ. Μιχαηλίδης θα συμπληρώσει το προσφερόμενο πακέτο προς τους επισκέπτες της Κύπρου, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τον διαχρονικό στόχο επέκτασης της τουριστικής περιόδου και αντιμετώπισης του προβλήματος της εποχικότητας.

«Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, που συνδυάζει πολλές εμπειρίες που σχετίζονται με τη φύση και τα χωριά της περιοχής», υπέδειξε ο Θάνος Μιχαηλίδης, εκφράζοντας την πίστη ότι το Βερεγγάρια θα λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

«Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει και θα αναδείξει τις κοινότητες της ευρύτερης περιοχής μέσα από την ανάπτυξης επιχειρήσεων παρεμφερών με τον τουρισμό, όπως εστιατόρια, καταστήματα κτλ», επισήμανε καταληκτικά.

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)