Powered by

ΕΤΑΠ Πάφου: Χαμόγελα για την επέκταση παρουσίας αεροπορικών εταιρειών

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου(ΕΤΑΠ) με ιδιαίτερη θέρμη χαιρετίζει το ενισχυμένο πτητικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι 2023 και την επέκταση παρουσίας της Ryanair, Εasyjet και άλλων αερογραμμών στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου με έναρξη τον Απρίλιο 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της, βάσει του προκαταρτικού προγράμματος των πτήσεων για το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου πλέον συνδέεται επαρκώς με σημαντικές πόλεις της Ευρώπης και τρίτων χωρών ενώ διαφαίνεται ότι το κύρος του προορισμού αλλά και του διεθνούς αεροδρομίου Πάφου αναβαθμίζονται συνεχώς.

Τα σημαντικότερα αεροδρόμια σύνδεσης της Πάφου παραμένουν αυτά του Η.Β, Γερμανίας-Αυστρίας, Πολωνίας, Ισραήλ, Γαλλίας, Ολλανδίας, Ιρλανδίας, Βαλτικές χώρες κά

Όπως αναφέρεται, τα ερχόμενα καλοκαιρινά πτητικά προγράμματα αρχίζουν τον Απρίλιο 2023 με πέραν των 210 εισερχόμενων πτήσεων την βδομάδα από 60 διαφορετικά αεροδρόμια και κορυφώνονται σε πέραν των 255 πτήσεων την βδομάδα τον Αύγουστο - Σεπτέμβριο 2023.

Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικής και στρατηγικής σημασίας για την Πάφο και την Κύπρο γενικότερα αφού τα ενισχυμένα προγράμματα αναμένεται να δώσουν σημαντική ώθηση στην οικονομία και περαιτέρω ανάπτυξη των διαφόρων τμημάτων του τουρισμού με στόχο την πλήρη ανάκαμψη της βιομηχανίας στις επιδόσεις του 2019.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου(ΕΤΑΠ) Κυριάκος Δρουσιώτης, επεσήμανε ότι είναι πλέον στο χέρι όλων μας να συμβάλουμε όχι μόνο να διασφαλιστεί η επιτυχία των υφιστάμενων και νέων δρομολογίων αλλά και να επεκτείνουμε περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση σε ολόχρονη βάση.

Η τουριστική Πάφος κατέληξε, είναι πλέον σε μια νέα τροχιά όχι μόνο να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της αλλά και πιο κοντά στον στόχο για επαναφορά του προορισμού σε ολόχρονη βάση, εμπλουτισμού του μείγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων που εξυπηρετεί.

Δειτε Επισης

Είδε ξανά τις συντεχνίες για την ΑΤΑ ο Γιάννης Παναγιώτου-Εξαντλεί κάθε περιθώριο για κοινά αποδεκτή λύση
Με ζημιές έκλεισε την Παρασκευή το ΧΑΚ, εβδομαδιαία άνοδος
Στρατηγικές επιλογές Ε.Ε. για κλίμα στο Άτυπο Συμβούλιο Περιβάλλοντος με συμμετοχή Μαρίας Παναγιώτου (βίντεο)
Πάνω ο μέσος όρος απασχόλησης στην Κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο-Αύξηση στους εργοδοτούμενους ορισμένου χρόνου
Κ. Ιωάννου: Αποφασιστικό βήμα για ορθολογική διαχείριση τ/κ περιουσιών η ψήφιση κανονισμών
Βλέπει τις συντεχνίες μετά το τελεσίγραφο για την ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Πότε λήγει το χρονοδιάγραμμα για κατάληξη
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Ψηφίστηκαν οι προϋπολογισμοί των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης-Ποιοι είναι πλεονασματικοί και ποιοι ελλειμματικοί
Ιωσήφ Φράγκος: Να υπερασπιστούμε λυσσαλέα την ανεξαρτησία του θεσμού της δικαιοσύνης-Άκρατος λαϊκισμός
Σε ανοδική πορεία παρέμεινε το ΧΑΚ