easyWoo: Το κυπριακό dating app με την υπογραφή του easyGroup

Με εμπνεύστρια τη γνωστή ψυχολόγο/ψυχοθεραπεύτρια Εστέρ Σιάκκα, καθώς και τον managing director της εταιρείας com2go Γιώργο Οικονομίδη και την γνωστή ψυχοθεραπεύτρια/ψυχολόγο Άννα Χαμπουλλά, μια νέα εφαρμογή γνωριμιών που θα φέρει την υπογραφή του easyGroup και την σφραγίδα του ιδρυτή και ιδιοκτήτη του ομίλου Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, βρίσκεται στα σκαριά και πρόκειται το αμέσως προσεχές διάστημα να βγει στον… αέρα.

Ο λόγος για την εφαρμογή που θα φέρει την ονομασία easyWoo, και η οποία-όπως τονίζουν οι εμπνευστές της-, έχει ως στόχο να προωθήσει τη σύναψη σχέσεων, όχι κατ’ ανάγκη μόνο ερωτικών, προσφέροντας πέραν από την ευκαιρία γνωριμιών, relationship support και καλύπτοντας τις παραμέτρους της ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης για κάθε είδους σχέσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Την δημιουργία, σχεδιασμό και υλοποίηση της εφαρμογής σε τεχνικό επίπεδο ανέλαβε η com2go, με τον managing director της εταιρείας και εκ των εμπνευστών της πλατφόρμας Γιώργο Οικονομίδη να τονίζει στο InBusinessNews πως πρόκειται για ένα dating app που θα διαφέρει από τα υπόλοιπα, τα οποία αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην αγορά.

Ο κ. Οικονομίδης, μιλώντας στο InBusinessNews, υπογράμμισε την συμβολή του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου στο όλο εγχείρημα, σημειώνοντας πως η εμπλοκή του εντάσσεται στην πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του φιλανθρωπικού του ιδρύματος(Stelios Philanthropic Foundation).

«Η δημιουργία της εφαρμογής ξεκίνησε από μια αρχική ιδέα της Ester Siakkas και της Άννας Χαμπουλά. Στην πορεία μιλήσαμε με τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και του εξηγήσαμε τι ακριβώς θέλαμε να κάνουμε. Μας παραχώρησε την άδεια για τη χρήση του trademark «easy», με τον ίδιο να είναι συνέταιρος στην startup εταιρεία», ανέφερε ο κ. Οικονομίδης σε σχέση με το πώς προέκυψε η easyWoo. 

Ο Γιώργος Οικονομίδης επισήμανε συναφώς περαιτέρω πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι μια startup από Κύπριους επιχειρηματίες κατάφερε να μπει κάτω από την ομπρέλα του easyGroup και να αποκτήσει δημοσιότητα πριν καν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τον managing director της com2go, η easyWoo θα λειτουργεί σε παγκόσμια βάση, ωστόσο, σε πρώτη φάση σε Κύπρο και Αγγλία. Η έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας, όπως υπέδειξε, αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα πλατφόρμα γνωριμιών απέκτησε ήδη αρκετή δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες, κυρίως από ΜΜΕ και ενημερωτικές ιστοσελίδες της Βρετανίας.

 

  

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία
Με τη στήριξη της Cyta, e-σύνδεση του «Σπιτιού του Παιδιού» με τις αίθουσες των δικαστηρίων
Νέα γενική διευθύντρια του TechIsland η Tanya Romanyukha-Παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Μάριο Γιωργούδη
Έντονος ανταγωνισμός στην ευρυζωνική πρόσβαση-Σταθερότητα στη διαδικτυακή και καλωδιακή τηλεόραση
Cablenet: Σπάζει το φράγμα του 10% μεριδίου αγοράς σε συνδρομητές συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας