Powered by

Giorgio Locatelli: Τα μυστικά της κουζίνας είναι για να τα μοιράζεσαι

Το εστιατόριό του "Locanda Locatelli" στο Λονδίνο κατέχει αστέρι Michelin, ενώ στην Κύπρο είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ristorante Locatelli, που στεγάζεται στο ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό.

Ο βραβευμένος διάσημος Ιταλός Chef, Giorgio Locatelli, που βρέθηκε την περασμένη βδομάδα στο νησί μας, μιλά για την καριέρα του στην κάμερα του InBusiness TV.

Ο Giorgio Locatelli πιστεύει ότι ο στόχος δεν πρέπει να είναι τα βραβεία, αλλά η σκληρή δουλειά, η αγάπη για τη γαστρονομία και η επένδυση στους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον ίδιο, όποιος ανοίγει ένα εστιατόριο απλώς για να κατακτήσει το αστέρι Michelin, βρίσκεται στον λάθος δρόμο.

Ο βραβευμένος Chef θεωρεί ότι τα μυστικά της κουζίνας είναι για να τα μοιράζεσαι, καθώς έτσι σε θυμάται ο κόσμος. Ο Giorgio Locatelli ονειρεύεται να συνεχίσει αυτό που κάνει μέχρι το τέλος της ζωής του και εκφράζει την ελπίδα πως μια μέρα θα πεθάνει στην κουζίνα.  

Σ’ ό,τι αφορά την κυπριακή κουζίνα, τη βρίσκει απλή και γευστική, ενώ δεν κρύβει την αγάπη του για το σουβλάκι!

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Giorgio Locatelli στο InBusiness TV:

 

Δειτε Επισης

Οι προτάσεις του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας για το συνταξιοδοτικό-Έκκληση για αλλαγή
Τράπεζα Κύπρου: Επανεκλογή Αράπογλου στην προεδρία και Grobler στην αντιπροεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου
Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ινδίας-Ελλάδας-Κύπρου: Νέα εποχή στους εμπορικούς, επενδυτικούς και οικονομικούς δεσμούς
Ανοίγει η Μακαρίου...Οι νέες ρυθμίσεις με την πλειοψηφική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας
17α IN Business Awards: Δείτε πλάνα από την εντυπωσιακή τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards(video)
17α IN Business Awards: Απένειμε βραβεία, εξήρε την προσφορά του επιχειρείν ο πολιτικός κόσμος (vid)
Π. Νικολάου: Ανοιχτή σε μη οργανικές ευκαιρίες που μπορεί να επιταχύνουν την οργανική ανάπτυξη η Τρ. Κύπρου
fuTOURiSME: 12 καινοτόμα έργα που μεταμορφώνουν τον κυπριακό τουρισμό με χρηματοδότηση €30.000
Chateau Punin: Κυπριακό κάστρο, μεταμορφώνεται στο πρώτο Château οινοποιείο στην Κύπρο
Τ. Αράπογλου: Αύξηση ποσοστού διανομής κερδών στους μετόχους, προγράμματα επιβράβευσης του προσωπικού