Powered by

Με μικρές απώλειες έκλεισε σήμερα το ΧΑΚ

Μικρές απώλειες σημείωσε την Τρίτη το ΧΑΚ. Ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε μικρή πτώση σε ποσοστό 0,12% και έκλεισε την στις 72,68 μονάδες.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρουσίασε επίσης πτώση σε ποσοστό 0,11%, κλείνοντας στις 43,58 μονάδες. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών διαμορφώθηκε σε €121.735,49.

Πτώση κατέγραψε και η Κύρια Αγορά κατά 0,60% και τα Ξενοδοχεία κατά 1,18%. Η Εναλλακτική Αγορά και οι Επενδυτικές Εταιρείες σημείωσαν άνοδο, με 0,90% και 0,49% αντίστοιχα.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Logicom με €81.260,84 (πτώση 0,57% - τιμή κλεισίματος €1,73), της Τράπεζας Κύπρου με €30.033,64 (πτώση 1,19% - τιμή κλεισίματος €1,245), της Ελληνικής Τράπεζας με €5.853,22 (πτώση 0,44% - τιμή κλεισίματος €0,91), της A. Tsokkos Hotels με €860 (πτώση 4,44% - τιμή κλεισίματος €0,086) και της Δήμητρα Επενδυτικής με €792,93 (άνοδος 0,52% - τιμή κλεισίματος €0,384).

Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, έξι κινήθηκαν ανοδικά και πέντε πτωτικά. Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε σε 71.

Δειτε Επισης

Είδε ξανά τις συντεχνίες για την ΑΤΑ ο Γιάννης Παναγιώτου-Εξαντλεί κάθε περιθώριο για κοινά αποδεκτή λύση
Με ζημιές έκλεισε την Παρασκευή το ΧΑΚ, εβδομαδιαία άνοδος
Στρατηγικές επιλογές Ε.Ε. για κλίμα στο Άτυπο Συμβούλιο Περιβάλλοντος με συμμετοχή Μαρίας Παναγιώτου (βίντεο)
Πάνω ο μέσος όρος απασχόλησης στην Κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο-Αύξηση στους εργοδοτούμενους ορισμένου χρόνου
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Κ. Ιωάννου: Αποφασιστικό βήμα για ορθολογική διαχείριση τ/κ περιουσιών η ψήφιση κανονισμών
Βλέπει τις συντεχνίες μετά το τελεσίγραφο για την ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Πότε λήγει το χρονοδιάγραμμα για κατάληξη
Θάνος Μιχαηλίδης: Η μεγάλη προοπτική της Πάφου και πώς θα προσελκύσει υψηλότερης εισοδηματικής τάξης τουρίστες
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Κόλαφος για το ΤΟΜ το πόρισμα της Ερευνητικής για τους Τακάτα-Δείχνει ποινικές ευθυνές για λειτουργούς του