Powered by

Apple: Σχεδιάζει εκδήλωση στις 7 Σεπτεμβρίου για το iPhone 14

Η Apple Inc. σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 7 Σεπτεμβρίου για να αποκαλύψει τη σειρά iPhone 14, μεταδίδει το Bloomberg επικαλούμενο άτομα με γνώση του θέματος.

Τα νέα iPhones θα ανοίξουν την αυλαία στη φθινοπωρινή σεζόν για τα προϊόντα της εταιρείας, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης νέους υπολογιστές Mac και συσκευές iPads καθώς και τρία μοντέλα Apple Watch.

Η Apple ενημερώνει το κορυφαίο προϊόν της - το οποίο δημιουργεί πάνω από τα μισά έσοδα του τεχνολογικού κολοσσού - σε μια δύσκολη στιγμή για τον κλάδο, σημειώνει το Bloomberg. Οι πωλήσεις smartphone έχουν αρχίσει να υποχωρούν καθώς οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν τον υψηλό πληθωρισμό και την κλονισμένη οικονομία. Ωστόσο, η Apple φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα από τους ομολόγους της: οι πωλήσεις του iPhone πήγαν καλά το προηγούμενο τρίμηνο και η εταιρεία έχει ενημερώσει τους προμηθευτές ότι δεν προβλέπει πτώση της ζήτησης, σημειώνει το Bloomberg. 

Δειτε Επισης

Αναθεωρήθηκε ανοδικά η αύξηση του ΑΕΠ της Ευρωζώνης-Στο 0,6% το πρώτο τρίμηνο
Υπό πίεση οι τιμές ακινήτων στη Βρετανία-Πτώση 0,4% τον Μάιο
Μειώθηκαν βιομηχανική παραγωγή και εξαγωγές στη Γερμανία τον Απρίλιο
Morgan Stanley: Πώς μια ήπια ύφεση θα εντείνει τη δυναμική της αμερικανικής αγοράς
Θετικός σε πιθανή εμπορική συμφωνία με Ε.Ε. ο Τραμπ-«Ελπίζουμε να επιτευχθεί, αλλιώς θα επιβληθούν δασμοί»
Αύξηση στις γερμανικές εργοστασιακές παραγγελίες παρά τους δασμούς Τραμπ τον Απρίλιο
Διατηρεί τα κέρδη ο χρυσός-Με το βλέμμα στη Fed οι traders
Δασμοί Τραμπ: Πιέσεις για τη σύναψη άμεσων εμπορικών συμφωνιών ασκεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ
Το νέο σχέδιο Μερτς για τόνωση της γερμανικής οικονομίας… Φοροελαφρύνσεις-μαμούθ ύψους €46 δις
Κομισιόν: Άνοιξε τον δρόμο για ένταξη της Βουλγαρίας στη ζώνη του ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2026