Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Παραχώρηση υποτροφιών από την Parimatch Tech και το CIM

Η Parimatch Tech στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης παραχώρησε υποτροφίες σε 2 φοιτητές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου ως ακολούθως:

  • 1 πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα «M.Sc. Human Resource Management & Corporate Strategy (14 Months FT/24 Months PT) », Λευκωσία/Λεμεσό, αξίας €6700
  • 1 πλήρη υποτροφία για το 1ο έτος του προγράμματος «UWL LLB(Hons) Law (3 Years)», Λευκωσία/Λεμεσό, αξίας €8000

Οι επιτυτυχόντες που εξασφάλισαν τις υποτροφίες,  ευχαρίστησαν την Parimatch Tech και το CIM για τη γενναιόδωρη προσφορά τους και για την ευκαιρία σπουδών που τους προσφέρουν.

Οι υποτροφίες δόθηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας της Parimatch Tech και του Cyprus Institute of Marketing (CIM) – The Cyprus Business School. Η προσφορά υποτροφιών πραγματοποιήθηκε φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία συνολικά σε 9 άτομα από το 2019 να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις.

H κα. Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της Parimatch Tech δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε υποτροφίες και αυτή τη χρονιά για τα προγράμματα M.Sc. Human Resource Management & Corporate Strategy και για το 1ο έτος του προγράμματος UWL LLB(Hons) Law (3 Years), του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School. Στην Parimatch Tech, πιστεύουμε ακράδαντα στη συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου και επενδύουμε ανάλογα. Ευχόμαστε ότι η μακρόχρονη συνεργασία ανάμεσα στο CIM και την Parimatch Tech, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο».

Σύμφωνα με τον κ. Γιάγκο Χατζηγιάννη, Ανώτερο Εκτελεστικό Σύμβουλο του CIM: «Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, στα πλαίσια της στρατηγικής του για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προσφέρει 2 πλήρεις υποτροφίες σε συνεργασία με την Parimatch Tech, έναν από τους 23 στρατηγικούς του συνεργάτες. Οι υποτροφίες έχουν ως σκοπό να αναδείξουν την αριστεία και να δώσουν την ευκαιρία σε άριστους φοιτητές από οικονομικά ευάλωτες ομάδες».

Δειτε Επισης

Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)
Volcano Stores: Παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2023