Σωματείο ΧΑΡΑ-ΖΩ και Lexus Cycling Dream Team δίπλα στο TELETHON

Το Σωματείο ΧΑΡΑ-ΖΩ, σε συνεργασία με τη Lexus Cycling Dream Team, διοργανώνει μια φιλανθρωπική ποδηλασία, 120 χιλιομέτρων, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του TELETHON. Η ποδηλατική διαδρομή «Αγώνας Αγάπης» θα έχει ως σημείο εκκίνησης το ιαπωνικό πάρκο «Πάρκο Σάκουρας Κάμπου της Τσακίστρας» την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και θα καταλήξει στο λιμανάκι της Πάφου το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, 6-7 μ.μ.

Οι εθελοντές ποδηλάτες της Lexus Cycling Dream Team θα διανύσουν μια διαδρομή εκτός δρόμου, αλλά θα περάσουν και μέσα από κοινότητες και κύριες οδούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της διήμερης ποδηλατικής προσπάθειας μέχρι τον τερματισμό. Η ομάδα του ΧΑΡΑ-ΖΩ θα βρίσκεται στο ξεκίνημα της ποδηλασίας στο χωρίο του Κάμπου της Τσακίστρας, Μοναστήρι του Κύκκου, Πλάτρες και Επισκοπή, όπου θα υπάρχει σημείο ενημέρωσης της εκδήλωσης, και μέλη του ΧΑΡΑ-ΖΩ θα μαζεύουν εισφορές από τους κατοίκους των χωριών/κοινοτήτων από τα οποία θα περάσει η πορεία αγάπης, καθώς και στο τέλος της εκδήλωσης στο Λιμανάκι της Πάφου.

Το TELETHON διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994. Μέσω της δράσης του, εξασφαλίζονται ιατρικές και παραϊατρικές υπηρεσίες για καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών με μυοπάθειες. Επίσης, χρηματοδοτεί την επιστημονική έρευνα για νευρολογικές και γενετικές παθήσεις.

Το ΧΑΡΑ-ΖΩ είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που σκοπό έχει να μοιράζει χαρά, ικανοποίηση, στήριξη και ανακούφιση ως έκφραση αγάπης στα ευάλωτα και μη άτομα. Επίσης μέσα από τις δράσεις του, ευαισθητοποιεί την κοινωνία για θέματα που αφορούν την υγεία και ευημερία ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη της όλης ενέργειας απευθύνονται στις εταιρείες Coca Cola Cyprus Ltd και Laiko Cosmos Trading Ltd, καθώς και στη Marketway Publicis Ltd για την πολύτιμη υποστήριξή της, μέσω της ετοιμασίας του πλάνου και των υλικών επικοινωνίας.

Για εισφορές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: bit.ly/TELETHON-AgonasAgapis

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON με την υποστήριξη του Σωματείου ΧΑΡΑ – ΖΩ.

Για εταιρικές χορηγίες ή συνεργασίες επικοινωνήστε με τη Γεωργία Νεοφύτου στο 99171433.

Δειτε Επισης

Ομαδική έκθεση «Metamorphosis» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Ελληνική Τράπεζα και PwC Cyprus γιόρτασαν τη γυναίκα στη Διπλωματία στην αυλή του Hamam Omeye (pics)
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου στο American Medical Center-Μάγεψε ασθενείς και προσωπικό(pics)
«Λύμπια Καλοκαίρι 2024» powered by Epic... Ένα Epic μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες
Le Sundeck Robuchon: Το εντυπωσιακό Grand Opening Summer Party
Μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου στη Lidl Food Academy
Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού