powered by

Οδηγίες Κυπριακών Ταχυδρομείων για συστημένα αντικείμενα με προσωπική παράδοση

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία με ανακοίνωση τους, δίνουν οδηγίες για συστημένα αντικείμενα με προσωπική παράδοση.

Όπως αναφέρεται, στα έντυπα ειδοποιητήρια καθώς και στα ειδοποιητήρια με SMS, που αποστέλλονται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία για παραλαβή συστημένων αντικειμένων, υπάρχει σχετική ένδειξη για την Ειδική Υπηρεσία, όπου εφαρμόζεται, π.χ. «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ».

Τις επιστολές με «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», συμπεριλαμβανομένων και αυτών για το σύστημα φωτοεπισήμανσης, μπορεί να παραλάβει ο ίδιος ο δικαιούχος με την επίδειξη έγκυρου, επίσημου εγγράφου για ταυτοποίησή του, με φωτογραφία σε καλή κατάσταση (π.χ. δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο, άδεια οδήγησης κλπ ή εξουσιοδοτημένο από τον δικαιούχο άτομο, νοουμένου ότι αυτό θα παρουσιάσει συμπληρωμένη την έντυπη εξουσιοδότηση στην  ιστοσελίδα του Τμήματος στο https://www.cypruspost.post/uploads/docs/7cf2a168d2.pdf ή άλλη έγγραφη εξουσιοδότηση που να περιέχει τα στοιχεία της αναρτημένης εξουσιοδότησης στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Επίσης δικό του έγκυρο επίσημο έγγραφο για ταυτοποίησή του, με φωτογραφία σε καλή κατάσταση (π.χ. δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο, άδεια οδήγησης κλπ.) και αντίγραφο σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή έγκυρου επίσημου  εγγράφου ταυτοποίησης του εξουσιοδοτούντος, με φωτογραφία σε καλή κατάσταση (π.χ. δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο, άδεια οδήγησης κλπ.).

Σημειώνεται ότι οι πιο πάνω ρυθμίσεις για την παραλαβή συστημένων αντικειμένων με την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» εφαρμόζονται αναδρομικά και για έντυπες ειδοποιήσεις/μηνύματα SMS, που έχουν αποσταλεί πριν από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης.

Δειτε Επισης

Έπεσαν οι υπογραφές για την πρώτη συλλογική σύμβαση εργασίας στην Αρχή Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνο
Νίκος Χριστοδουλίδης: Νέα σελίδα στις διμερείς σχέσεις Ινδίας-Κύπρου με την υπογραφή Κοινής Δήλωσης
Παρουσίασε την αποστολή και το ερευνητικό του έργο στην Κεντρική Τράπεζα το Κέντρο Αριστείας biobank.cy
PwC Κύπρου: Δύο εκδηλώσεις με θέμα την ενδυνάμωση των οικογενειακών και των μικρών επιχειρήσεων
Τεχνητή νοημοσύνη και διαχείριση δεδομένων στη διαφήμιση
STEP: €10 εκατ. για δημιουργία εγκαταστάσεων και γραμμών παραγωγής καινοτόμων προϊόντων
Πρόεδρος Invest Cyprus: Παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα της χώρας για ξένες επιχειρήσεις
Ενδυναμώνει την παρουσία της στην Κύπρο η Boyden... Αναλαμβάνει εκπρόσωπός της η Κλαίρη Σολωμού-Μελά
Η νέα εμπειρία πελατών: Από τη συναλλαγή στη σχέση, με σύμμαχο την τεχνολογία
Σκλαβενίτης Κύπρου: Τρέχει το πλάνο ανακαινίσεων και ενσωμάτωσης των καταστημάτων Παπαντωνίου στο δίκτυό της