Powered by

Train Food: Εναλλακτική καντίνα για gourmet street food στη Λεμεσό

Μια καντίνα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα σ’ ένα parking στα Κάτω Πολεμίδια προσφέρει gourmet επιλογές και έχει καταφέρει να καταστεί πόλος έλξης για τους λάτρεις του street food.

Στο μενού της διαθέτει διάφορες εναλλακτικές επιλογές από σάντουιτς, burgers, ανάμεσά τους και vegan street food.  

Διαβάστε εδώ: 

«Αλυσίδες από το παρελθόν φρενάρουν τα βήματα της Cyta στο μέλλον»

Η νέα γενιά στελεχών δίνει το στίγμα πορείας του λιανεμπορίου

Η Αντζελίνα και ο Αντώνης on tour… To ταξίδι που άλλαξε τη ζωή τους

Μερικές από τις επιλογές είναι το duffy sandwich που περιέχει μαύρη πάπια με κουμανταρία και κινεζική μαγιονέζα.

Επίσης, το shrimp sushi sandwich περιέχει τηγανιτές παναρισμένες γαρίδες τυλιγμένες σε ιαπωνική πίτα τάκος επικαλυμμένη με ρύζι sushi.

Επιπλέον, το Train Food Street Gourmet προσφέρει και επιλεγμένα επιδόρπια, όπως churros και sweet pizza.

Εμπνευστής της καντίνας, είναι ο σεφ Μάριος Αντρέου, του οποίου η προϋπηρεσία σε γαλλικά και ιταλικά εστιατόρια, βραβευμένα με αστέρια Michelin, του έδωσαν την ιδέα για τη  δημιουργία της πρωτοποριακής καντίνας, που μοιάζει με βαγόνι τρένου.

Έτσι, όταν επέστρεψε στην Κύπρο αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει τον κλασικό γύρο σε ελληνική πίτα με έναν πιο διαφορετικό και συνάμα πρωτοποριακό τρόπο, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα ντόπια υλικά.

 

 

 

Δειτε Επισης

Αναβαθμίζεται το παραλιακό πάρκο της τουριστικής περιοχής Πύλας
Έρχονται τρία νέα σχέδια περαιτέρω ενίσχυσης της απασχόλησης με στόχο την εργοδότηση 1.760 ατόμων
Συστάσεις Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή προς τους ταξιδιώτες-Πού να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή
Η δυναμική του τουρισμού μέσα από τους αριθμούς...Οι 4.040.200 αφίξεις και τα έσοδα ύψους €3.209,4 εκ. το 2024
Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, το μπαράζ επενδύσεων και η πολλαπλή στόχευση της καθόδου στην Κύπρο
Δυναμική παρέμβαση ACTTA για την ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Αδιανόητη η λήψη απεργιακών μέτρων»
Τα κριτήρια για τα €4 εκατ. ανά έτος την επόμενη τριετία με στόχο την αύξηση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος
Μιχάλης Μίτας: Το brand Πάφος ως τουριστικός προορισμός και πώς θα ενδυναμώσει την θέση της στον παγκόσμιο χάρτη
Λύρα Αμβροσίδου: Ο ανθεκτικός αλλά όχι άτρωτος τομέας των ακινήτων, οι προκλήσεις και το ανανεωμένο Pendeli Resort
Χρ. Πατσαλίδης: Σημαντική ανθεκτικότητα για την οικονομία, αξιοσημείωτη η πρόοδος του τραπεζικού τομέα