Powered by

Train Food: Εναλλακτική καντίνα για gourmet street food στη Λεμεσό

Μια καντίνα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα σ’ ένα parking στα Κάτω Πολεμίδια προσφέρει gourmet επιλογές και έχει καταφέρει να καταστεί πόλος έλξης για τους λάτρεις του street food.

Στο μενού της διαθέτει διάφορες εναλλακτικές επιλογές από σάντουιτς, burgers, ανάμεσά τους και vegan street food.  

Διαβάστε εδώ: 

«Αλυσίδες από το παρελθόν φρενάρουν τα βήματα της Cyta στο μέλλον»

Η νέα γενιά στελεχών δίνει το στίγμα πορείας του λιανεμπορίου

Η Αντζελίνα και ο Αντώνης on tour… To ταξίδι που άλλαξε τη ζωή τους

Μερικές από τις επιλογές είναι το duffy sandwich που περιέχει μαύρη πάπια με κουμανταρία και κινεζική μαγιονέζα.

Επίσης, το shrimp sushi sandwich περιέχει τηγανιτές παναρισμένες γαρίδες τυλιγμένες σε ιαπωνική πίτα τάκος επικαλυμμένη με ρύζι sushi.

Επιπλέον, το Train Food Street Gourmet προσφέρει και επιλεγμένα επιδόρπια, όπως churros και sweet pizza.

Εμπνευστής της καντίνας, είναι ο σεφ Μάριος Αντρέου, του οποίου η προϋπηρεσία σε γαλλικά και ιταλικά εστιατόρια, βραβευμένα με αστέρια Michelin, του έδωσαν την ιδέα για τη  δημιουργία της πρωτοποριακής καντίνας, που μοιάζει με βαγόνι τρένου.

Έτσι, όταν επέστρεψε στην Κύπρο αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει τον κλασικό γύρο σε ελληνική πίτα με έναν πιο διαφορετικό και συνάμα πρωτοποριακό τρόπο, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα ντόπια υλικά.

 

 

 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού
Πέφτουν οι υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Κ. Φυτιρής: Κίνητρα για να προσελκύσουμε μεγάλα σκάφη αναψυχής στην Κύπρο-Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί
Συμβούλιο Μεταφορών Ε.Ε.: Πολιτική συμφωνία για διαπραγματεύσεις με Ευρωβουλή για τα δικαιώματα των επιβατών