Phil Andreou Public: Deal με MPM FLEXIBLE PROTECTIONS

Η Εταιρεία Phil Andreou Public Ltd, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες προμήθειας και διανομής μεγάλης γκάμας συστημάτων Αποθήκευσης και Ραφολογίας στην Κύπρο, έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την εταιρεία MPM FLEXIBLE PROTECTIONS για την αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της στην κυπριακή αγορά.

Η Εταιρεία MPM FLEXIBLE PROTECTIONS κατέχει ηγετική θέση στο τομέα προστατευτικών λύσεων με καινοτόμα προϊόντα, που αποσκοπούν στην ασφαλή λειτουργιά των αποθηκευτικών και παραγωγικών  μονάδων, κτιριακών εγκαταστάσεων και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει ο Διευθυντής Εργασιών της Εταιρείας Phil Andreou Public Ltd, Κυριάκος Χατζηαθανασίου“έχουμε επανακαθορίσει τους στρατηγικούς μας στόχους και σχεδιασμούς και πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλες τεχνολογικές λύσεις και συνεργασίες που αφορούν τον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Στόχος, είναι μέσα από την διευρυμένη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, να προσφέρουμε στου πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτομίες που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους“.

H Εταιρεία Phil Andreou Public Ltd, δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά από το 1987 και η βασική δραστηριότητα της ήταν η δημιουργία εκθετηρίων ραφιών.

Από το 2000 είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της METALSISTEM ITALY, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο σε συστήματα ραφολογίας.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά