powered by

Νέα δεδομένα καθορίζουν τον χάρτη της κυπριακής κτηματαγοράς

Ο κλάδος των ακινήτων αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις τις οποίες καλείται να διαχειριστεί εάν επιθυμεί να διατηρήσει πορεία ανάπτυξης. Οι σημερινές διαδικασίες πρέπει να εξελιχθούν λαμβάνοντας υπόψη νέες εξωτερικές επιδράσεις που δημιουργούν νέο κόστος. Την ίδια στιγμή, οι επιχειρήσεις του χώρου πρέπει να ανανεώνουν με γρήγορους ρυθμούς ψηφιακά μέσα και  τεχνολογικά εργαλεία.

Βιώσιμη ανάπτυξη και τεχνολογία είναι μόλις δύο από τις παραμέτρους που μπαίνουν στο προσκήνιο. Πληθώρα ζητημάτων απασχολούν τη βιομηχανία. Στην Κύπρο, βασικό θέμα συζήτησης, αποτελεί η κυβερνητική πολιτική αναφορικά με τις μεγάλες αλλαγές που έπονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και βεβαίως οι διεθνείς επιπτώσεις, διετής πανδημία και πόλεμος στην Ουκρανία, που αναδιαμορφώνουν εμπόριο και τοπική οικονομία εξαιτίας της ανόδου των επιτοκίων και των τιμών σε πετρέλαιο και πρώτες ύλες.

Κι όμως, οι επενδύσεις, αναπόσπαστο κομμάτι της βιομηχανίας, έχουν κερδίσει έδαφος. Ξένες εταιρείες ακόμη και τεχνολογικοί κολοσσοί καταφθάνουν στην χώρα αναζητώντας μια «στέγη» για τις εργασίες τους και για το προσωπικό του που συχνά συνοδεύεται από μέλη της οικογένειάς του. Οι ανάγκες για γραφειακές και οικιστικές αναπτύξεις διαφοροποιούνται πλήρως.

Ποιες είναι λοιπόν οι στρατηγικές κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσουν Πολιτεία και ιδιωτικός τομέας; Και το σημαντικότερο… πώς αξιοποιούν στο μέγιστο το εξαιρετικό μομέντουμ;

Το Συνέδριο & Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων η πιο ολοκληρωμένη ετήσια σύναξη των επιχειρηματιών του τομέα των ακινήτων έρχεται για να δώσει απαντήσεις και να συζητήσει όλες τις πρόσφατες εξελίξεις. Στο φόρουμ θα αξιολογηθούν και θα αναλυθούν οι τάσεις της αγοράς. Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, ημέρα διεξαγωγής του, οι σύνεδροι θα λάβουν μέρος σε ένα  ακόμα πιο εμπλουτισμένο γεγονός συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Φέτος, έχει προστεθεί θεματολογία και έχουν ενσωματωθεί συζητήσεις γύρω από την κατασκευή, σχεδιασμό και διακόσμηση κτιρίων. Το κορυφαίο αυτό συνέδριο για πρώτη φορά φιλοξενεί πλέον όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα, ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων και δίνοντας τη δυνατότητα για ανάλυση όλων των καυτών ζητημάτων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται σε εταιρείες ανάπτυξης γης, εκτιμητές ακινήτων, κτηματομεσιτικά γραφεία, εργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, σχεδιαστές εσωτερικού χώρου και γεωτεχνικούς. Αξίζει να το παρακολουθήσουν και μηχανικοί, μηχανολόγοι, μηχανικοί συγκοινωνιών, περιβαλλοντικοί μηχανικοί, μηχανικοί ηλεκτρολογίας καθώς και δομικοί επιθεωρητές, τοπογράφοι, αστικοί και περιφερειακοί σχεδιαστές και Lighting και sound engineers. Απευθύνεται, ακόμη, σε τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία, Δικηγορικά γραφεία, Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων, Επενδυτές και σχετικούς κυβερνητικούς φορείς και ρυθμιστικές αρχές.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): ΙMR/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™, KPMG Limited

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Κ. Ιωάννου: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο-Στοχευμένες δράσεις για ανάπτυξη της Δερύνειας
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Επιλεγμένα οικιστικά ακίνητα σε Λεμεσό και Πάφο από την Altamira Real Estate
Τα πολεοδομικά κίνητρα για προσιτή στέγη και όσα πρέπει να ξέρουν οι developers-«Εμφανής η απήχηση του Σχεδίου»
Εκρηκτικό ξεκίνημα για την αγορά καινούργιων διαμερισμάτων και οικιών το 2025-Η ακτινογραφία της Landbank Analytics
Νέα εικόνα για την οδό Τρικούπη στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας (photos)
Συζήτησαν αναπτυξιακή πορεία και επενδυτικές προοπτικές της Λάρνακας ΕΒΕ και Κωνσταντίνος Ιωάννου
Γιάννης Μισιρλής: Κινητήριος δύναμη ανάπτυξης και ευημερίας ο τομέας των ακινήτων
Πράσινο Υπουργικού για συνέχιση σχεδίου επιδότησης εγκλωβισμένων οικογενειών για ανέγερση/επέκταση κατοικίας
Κ. Ιωάννου: Προς μόνιμη λύση για όλους τους εγκλωβισμένους αγοραστές-Ετοιμάζεται τελική πρόταση νόμου