Τα εστιατόρια που θα δούμε στο Amanti, a MadeForTwo Hotel

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο opening του πολυτελές θέρετρου «Amanti, a MadeForTwo Hotel» στην Αγία Νάπα έχει ξεκινήσει.

Το νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, αποκλειστικά για ζευγάρια, του ομίλου Kanika Hotels & Resorts, θα ανοίξει τις πόρτες του τον Μάη.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες πολυτελείας που θα προσφέρει, το Amanti έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της υψηλής γαστρονομίας.

Διαβάστε ακόμα: 

Ευπρόσδεκτοι, αλλά δεν αρκούν οι Ουκρανοί εργαζόμενοι  

Μ. Κυναιγείρου: Ράλι αυξήσεων και πλήγμα στα ακίνητα λόγω Ρωσίας

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το MadeForTwo Half- Board Premium, που περιλαμβάνει τις καινοτόμες γαστρονομικές δημιουργίες της βραβευμένης ομάδας Kanika και του Michelin Star Chef, Theodor Falser.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει τέσσερα επώνυμα εστιατόρια σερβίρουν εκλεκτά μενού εμπνευσμένα από τις πιο δημοφιλείς κουζίνες του κόσμου.

  • Ezaria

Το εστιατόριο Ezaria, εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, θα σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε μπουφέ.

 

Σχεδιάστηκε γύρω από την ιδέα της ανοιχτής κουζίνας και έρχεται για να προσφέρει φρέσκα πιάτα που φτιάχνονται επί τόπου.

  • Nocturne

Με μενού σχεδιασμένο από Michelin Star Chef, το εστιατόριο Nocturne έρχεται για να αποτελέσει ένα πολυτελή προορισμό για ρομαντικό δείπνο και την κατάλληλη επιλογή για όσους αγαπούν τη μεσογειακή κουζίνα.

Θα προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία επτά πιάτων, συνοδευόμενη από εκλεκτή  ζωντανή μουσική πιάνου.

  • Immenso Restaurant

Το Immenso Restaurant θα προσφέρει ένα à la carte μενού για δείπνο με μοντέρνα ασιατική και περουβιανή μίξη, φτιαγμένη από τον Michelin Star Chef, Theodor Falser.

Η εκπληκτική θέα της θάλασσας, του ήλιου και του φεγγαριού διαμορφώνουν μια ειδικά σχεδιασμένη ρομαντική ατμόσφαιρα. 

  • Fort-O-Lana

Η κυπριακή κουζίνα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις επιλογές εστιατορίων του πολυτελούς θερέτρου.

Το εστιατόριο Fort-O-Lana, προσεγγίζει πρωτοποριακά τον παραδοσιακό μεζέ, με πιάτα από ορεκτικά μέχρι κυρίως και επιδόρπια.


 
  • Ειδικοί mixologist στα bar

Όσον αφορά τα bars, το ξενοδοχείο θα διαθέτει δύο διαφορετικά, το The Loynge και το Selene Bar, ώστε να καλύπτει όλες τις ιδιοσυγκρασίες.

Αξιοσημείωτο ότι οι καινοτόμες ιδέες αναπτύχθηκαν από ειδικούς mixologists.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν premium μπύρες, επώνυμα κοκτέιλ και ειδικά ποτά. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, μπορούν να επιλέξουν από latte μέχρι σαμπάνια.  

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών