COFFEE BERRY

Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, διαφοροποιημένη αισθητική. Αυτά είναι τα τρία βασικά συστατικά που χαρακτηρίζουν τα Coffee Berry και συνθέτουν μία ολοκληρωμένη και ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους καταναλωτές.

Αll day tasteful destination

Με γνώμονα τα πιο πάνω και λαμβάνοντας υπόψη τον παλμό της αγοράς, αλλά και τις σύγχρονες τάσεις κι ανάγκες των καταναλωτών, τα Coffee Berry εξελίχθηκαν και σε λιγότερο από έξι χρόνια μετατράπηκαν από ένα coffee to go concept store, που βρισκόταν μόνο εντός των υποκαταστημάτων των Φούρνων Ζορπάς, σε ένα all day tasteful destination με γουστόζικες καφετέριες. Συγκεκριμένα, συνολικά 7 καφετέριες Coffee Berry λειτουργούν σήμερα στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου.                                                                         

Με συνέπεια απέναντι στους καταναλωτές, τα Coffee Berry εμπλουτίζουν διαρκώς την ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων τους, αφού πέραν των επιλογών για ζεστά και κρύα ροφήματα, διαθέτουν υγιεινά και εύγεστα σνακ. Προσφέρουν, επίσης, μία πληθώρα οικολογικών προϊόντων, όπως τα βιολογικά φύλλα τσαγιού, τις μοναδικές single origin limited edition ποικιλίες καφέ και τα καλαίσθητα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια. Επιπλέον, για όσους επιθυμούν να παρασκευάζουν το αγαπημένο τους ρόφημα στο σπίτι ή το γραφείο τους, τα Coffee Berry διαθέτουν μία εντυπωσιακή σειρά εξοπλισμού, συσκευασίες με κόκκους καφέ αλλά και κάψουλες.Στην Κύπρο από το 2016

Τα Coffee Berry υπάγονται στην εταιρεία Α. Ζορπάς & Υιοι Λτδ. Προέρχονται από την Ελλάδα και μετρούν πέραν των 15 χρόνων παρουσίας στην αγορά του καφέ, ενώ διαθέτουν 180 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο. Πρόκειται για μία αλυσίδα με πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία, η οποία αρχίζει από την παραγωγική διαδικασία και ολοκληρώνεται στο φλιτζάνι καφέ που κρατάτε σήμερα στα χέρια σας. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους καθώς και για το γεγονός ότι ο Όμιλος Ζορπάς, ως μία πρωτοπόρα και καινοτόμα επιχείρηση, αναγνώρισε στην αλυσίδα Coffee Berry πανομοιότυπες αξίες με τις δικές του, όπως η αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα, η συνέπεια και η άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, εξασφάλισε την αποκλειστικότητα διάθεσης του brand στην Κύπρο υπό την ιδιότητα του Master Franchisor το 2016.

Συνεχής επέκταση

Το πρώτο coffee station Coffee Berry της Κύπρου άνοιξε το 2016 στον Στρόβολο και συγκεκριμένα στο υποκατάστημα των Φούρνων Ζορπάς, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ. Η εταιρεία εργοδοτεί σήμερα 426 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει 70 καταστήματα σε όλη την Κύπρο: 7 αυτόνομες καφετέριες, 10 σημεία εντός του Πανεπιστημίου Κύπρου και 53 coffee stations στους Φούρνους Ζορπάς ανά το παγκύπριο. Το ωράριο λειτουργίας ακολουθεί το all day concept, ενώ υπάρχουν και κάποια 24ωρα coffee stations σε επιλεγμένους Φούρνους Ζορπάς. Μπορείτε, επίσης, να απολαύσετε το αγαπημένο σας Coffee Berry ρόφημα, μέσω της υπηρεσίας Click & Pick, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής «My bakery» των Φούρνων Ζορπάς. Πρόκειται ουσιαστικά για μία υπηρεσία προ-παραγγελίας, με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τα προϊόντα που θέλει, καθώς επίσης την ώρα και το παράρτημα που επιθυμεί να γίνει η παραλαβή.

Καινοτόμες λύσεις

Τα τελευταία δύο χρόνια βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με όλους τους κλάδους της οικονομίας να έχουν επηρεαστεί. Πόσω μάλλον ο τομέας της εστίασης. Ο τρόπος που γνωρίζαμε και δουλεύαμε όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών άλλαξε δραματικά, επομένως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού θα πρέπει να συμβαδίζει και με τη νέα πραγματικότητα που ζούμε, όπου παρουσιάζονται διαφορετικές καταναλωτικές συνήθειες αλλά και αλλιώτικες ανάγκες. Από την πλευρά του, ο Όμιλος Ζορπάς, με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια και την υγεία τόσο των καταναλωτών όσο και του προσωπικού του, προχώρησε στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, προσφέροντας καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις. Για παράδειγμα, παρουσιάσαμε την εφαρμογή Click & Pick, ενώ αναπροσαρμόσαμε βασικές λειτουργίες των υποκαταστημάτων μας, ώστε η φιλοξενία των επισκεπτών μας να καθίσταται πιο ασφαλής και συνάμα ευχάριστη.

Νέες ποικιλίες καφέ

Παρόλο που οι Κύπριοι καταναλωτές παραμένουν πιστοί στις συνήθειές τους, εντούτοις παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια μία τάση για αναζήτηση νέων γευστικών εμπειριών. Για παράδειγμα, αν και το Freddo Espresso παραμένει ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων, οι Κύπριοι καταναλωτές παρουσιάζονται πρόθυμοι να εξερευνήσουν νέους δρόμους και κυρίως να δοκιμάσουν διαφορετικές ποικιλίες καφέ. Τα Coffee Berry αφουγκράζονται αυτή την ανάγκη, παρουσιάζοντας νέες ποικιλίες καφέ, από πληθώρα ξένων αγορών, με στόχο να συμβαδίζουν με τις εκάστοτε προτιμήσεις, αλλά και να εξελιχθούν έχοντας ως συνοδοιπόρο το καταναλωτικό κοινό.

Ανάγκη για παρέα

Σίγουρα η πανδημία έχει αλλάξει τις συνήθειες των καταναλωτών, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό. Οι πρώτοι μήνες της πανδημίας βρήκαν τον κόσμο περιορισμένο στο σπίτι, μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα και αντιμέτωπο με την οικονομική αβεβαιότητα. Όλα αυτά δημιούργησαν ένα καταναλωτή πιο ευαισθητοποιημένο όσον αφορά την ποιότητα και την αξία ενός προϊόντος. Ένα καταναλωτή που με το πέρασμα των δύο χρόνων, όχι μόνο διατηρεί τα πιο πάνω χαρακτηριστικά, αλλά έχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ την κοινωνικοποίηση, απολαμβάνοντας τον καφέ του παρέα με συγγενείς και φίλους, στον αγαπημένο τους χώρο.

Ξεχωριστές επιλογές

Στα Coffee Berry οι επιλογές σε χαρμάνια και single origin ποικιλίες υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο φανατικούς λάτρεις του καφέ. Σήμα κατατεθέν της αλυσίδας είναι τα δύο βασικά χαρμάνια Premium και Flavour, με προέλευση από διαφορετικές περιοχές της Λατινικής Αμερικής. Το Premium blend είναι ένα χαρμάνι ανώτερης ποιότητας από κόκκους 100% Arabica, με γλυκά χαρακτηριστικά και απόλυτα αρμονική και ισορροπημένη γεύση. Το Flavour απ’ την άλλη, αποτελείται από ένα ξεχωριστό blend των ποικιλιών Arabica και Robusta και υπόσχεται πιο έντονες γεύσεις. Επιπρόσθετα, για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους χωρίς καφεΐνη, τα Coffee Berry διαθέτουν και Decaffeine χαρμάνι, το οποίο παράγεται με τη μέθοδο water process από κόκκους Arabica, η οποία δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του. Ακόμα, στην ευρεία γκάμα επιλογών της αλυσίδας προστέθηκε, τα τελευταία χρόνια, μία σειρά από limited edition καφέδες, οι οποίοι προέρχονται από μικροφάρμες διαφόρων περιοχών ανά το παγκόσμιο, όπου το μικροκλίμα και η ιδιαιτερότητα του εδάφους συμβάλλουν στην παραγωγή κόκκων καφέ άριστης ποιότητας. Ενδεικτικά, στα Coffee Berry μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, τον βιολογικό καφέ της φάρμας Finca Villa από την Κολομβία καθώς και τον βιολογικό καφέ Decaffeinated Mexico, που παράγεται στην οροσειρά Madre de Chiapas, κοντά στα σύνορα του Μεξικού και της Γουατεμάλας.

Επέκταση σε κεντρικά σημεία 

Πρώτιστος μας στόχος είναι να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό υψηλού επιπέδου προϊόντα και μία ασυναγώνιστη γευστική εμπειρία. Ως εκ τούτου, παραμένουμε προσηλωμένοι στις διαχρονικές μας αξίες και με γνώμονα την καθημερινή αγάπη, που εισπράττουμε από τον κόσμο, προχωράμε στους επόμενους σχεδιασμούς μας με σταθερά βήματα. Οι αναπτυξιακοί σχεδιασμοί του Ομίλου Ζορπάς προχωρούν, άλλωστε, κανονικά και προβλέπεται ότι σύντομα η αλυσίδα Coffee Berry θα επεκταθεί σε νέα κεντρικά σημεία της Κύπρου.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αρμενίας 51, 2006, Στρόβολος

Τηλέφωνο: 22466937

Φαξ: 22378127

E-mail: marketing@Zorbas.com.cy

Ιστοσελίδα: https://www.zorbas.com.cy/en/products/coffee-berry

Social Media: CoffeeBerryCyprus

 

Δειτε Επισης

PREMIUM STORE
ΜcCafe®
GLORIA JEAN’S COFFEES
COFFEE ISLAND
COFFEE BERRY
BEAN BAR
ΛΑΪΚΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ
ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΝ Γ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
H αγορά του καφέ στην Κύπρο - Το πλούσιο χαρμάνι των 660 εκατ.