ΜcCafe®

Η McDonald’s™ Κύπρου έκανε την επίσημη είσοδό της στην κυπριακή αγορά το 1997, ανοίγοντας το πρώτο της εστιατόριο  στις Φοινικούδες, στη Λάρνακα. Φέτος, γιορτάζει 25 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και μοναδικές στιγμές, συνεχίζοντας να είναι η αγαπημένη αλυσίδα εστιατορίων για μικρούς και μεγάλους.

Δυναμική παρουσία

Η αλυσίδα απαριθμεί 22 εστιατόρια σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, προσφέροντας υπηρεσίες Dine-In, Delivery, Take-Away, Drive-Thru, PlayPlace, καθώς και McCafé σε 13 εστιατόρια. Το πρώτο ΜcCafé στην Κύπρο άνοιξε στη Σκαρίνου τον Μάρτιο του 2011. Σήμερα, ο συνολικός αριθμός του ανθρώπινου δυναμικού ανέρχεται στα 1.250 άτομα σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s Κύπρου, ενώ στα McCafé εργάζονται 65.                                                   Λειτουργούν 13 McCafé σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 4 στη Λευκωσία, 3 στη Λεμεσό, 3 στη Λάρνακα, 2 στην Πάφο και 1 στο Παραλίμνι. Το ωράριο λειτουργίας όλων των McCafé ξεκινά από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 10:00 το βράδυ, ενώ το McCafé της Σκαρίνου ξεκινά να εξυπηρετεί τον κόσμο από τις 07.00 το πρωί.

Υπηρεσίες delivery

H McDonald’s - μέσω του παγκύπριου δικτύου εστιατορίων της - δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να απολαμβάνει τον εκλεκτής ποιότητας καφέ McCafé μέσω της υπηρεσίας McDelivery™, καθώς και μέσω της συνεργασίας της με το Foody. Όπου κι αν βρίσκεται ο καταναλωτής είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο, μπορεί να ολοκληρώσει online την παραγγελία του και να την παραλάβει στον χώρο του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συνεχής αναβάθμιση                                                                                                   

Η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών και η εκπαίδευση του προσωπικού, βάσει των νέων δεδομένων που έφερε η πανδημία, θεωρούνται μέγιστες προκλήσεις. Παρόλο που ο περιορισμός στις μετακινήσεις και τα lockdowns που προηγήθηκαν, έκαναν τον κόσμο να προτιμά περισσότερο την υπηρεσία delivery, συνεχίζει να υπάρχει διάθεση για ανανέωση και εξέλιξη στον κλάδο μας. Κι αυτό είναι ένα από τα θετικά στοιχεία που μας κάνουν να μην χάνουμε την αισιοδοξία μας.

Ποιοτικός καφές

O on-the-go καφές, λίγο πριν φτάσει κανείς στο γραφείο ή στον προορισμό του, σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας, αποτελεί ένα βασικό μέρος της καθημερινότητας όλων μας. Σε γενικές γραμμές, ο ποιοτικός καφές έχει εξελιχθεί, σταδιακά, σε σημαντικό μέρος της μέρας μας, γεγονός που πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις κατά την περίοδο της πανδημίας. Οι επιλογές του Κύπριου καταναλωτή δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα. Πάντοτε επέλεγε καφέ που συνδυάζει υψηλή ποιότητα με value for money τιμή, αλλά σήμερα προτιμά, κυρίως, coffee shops που προσφέρουν υπηρεσίες Delivery και Drive-Thru. Η πανδημία τον «ανάγκασε» να στραφεί σε λύσεις που του προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια και έτσι από την έναρξή της μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει - δικαιολογημένα - την ίδια καταναλωτική συμπεριφορά. 

Πλούσια γκάμα

Τα ΜcCafé προσφέρουν καθημερινά μία πλούσια γκάμα από ζεστούς και κρύους καφέδες, όπως Εspresso, Americano, Latte, Cappuccino, Frappe, Iced Latte, Freddo Espresso, Freddo Cappuccino, Flat White, Macchiato, Vienna, Iced Americano, Mocha, Cyprus Coffee, Hot Chocolate, Iced Chocolate και Ice Blended Double Chocolate. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η υψηλή ποιότητα καφέ, 100% Arabica, που χαρίζει μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης και μία τέλεια ισορροπημένη μυρωδιά, με έντονη και πλήρη γεύση. Επίσης, προσφέρουν κρύα και ζεστά εποχικά ροφήματα.

Παγκόσμια πρότυπα

Τα παγκόσμια πρότυπα και προδιαγραφές που ακολουθεί αυστηρά η McDonald’s για τα τρόφιμα, επιτρέπουν τη συνεργασία μόνο με παγκοσμίως εγκεκριμένους προμηθευτές και αυτό ισχύει και για τα προϊόντα των McCafé. Η ποιότητα επιτυγχάνεται όχι μόνο από τους κόκκους καφέ, αλλά και από τους ειδικά εκπαιδευμένους Βaristas που τυγχάνουν συνεχούς εκπαίδευσης στην τέχνη του καφέ, προκειμένου να πετύχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Από 100% βιώσιμες πηγές

Ως γνωστόν, η McDonald’s Kύπρου είναι μία εταιρεία που χαρακτηρίζεται από περιβαλλοντική ευσυνειδησία. Γι’ αυτό τον λόγο οι κόκκοι του καφέ, που χρησιμοποιούνται στα McCafé,  προέρχονται από 100% βιώσιμες πηγές και είναι πιστοποιημένοι από τη Rainforest Alliance. H προέλευση του καφέ είναι κυρίως από τη Nότια και Κεντρική Αμερική, την Αιθιοπία και την Costa Rica, ενώ υπολογίζεται ότι μέχρι το 2025 όλες οι συσκευασίες των προϊόντων προς κατανάλωση θα προέρχονται από ανανεώσιμες, 100% ανακυκλώσιμες ύλες ή άλλες πιστοποιημένες πήγες.

Νέα εστιατόρια το 2022

Τα πλάνα επέκτασης των εστιατορίων McDonald’s υλοποιήθηκαν με επιτυχία προς τα τέλη του 2021, παρόλο που χρονικά είχαν προγραμματιστεί εντός του 2020. Αιτία της καθυστέρησης ήταν η εμφάνιση της πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φέτος, η αγαπημένη αλυσίδα εστιατορίων McDonald’s θα ανοίξει νέα εστιατόρια, εντός της τρέχουσας χρονιάς, σε Λευκωσία και Λεμεσό, ενώ τα εστιατόρια στα οποία θα γίνει ανακαίνιση, θα προσφέρουν και υπηρεσία McCafé.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 30-32, 6023, Λάρνακα

Ταχυδρομικό κιβώτιο: 42150, 6531, Λάρνακα

Τηλέφωνο: 24 81 81 31

E-mail: info@mcdonalds.com.cy

 

Δειτε Επισης

ΜcCafe®
GLORIA JEAN’S COFFEES
COFFEE ISLAND
COFFEE BERRY
CAFFE NERO
BEAN BAR
ΛΑΪΚΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ
ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΝ Γ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
H αγορά του καφέ στην Κύπρο - Το πλούσιο χαρμάνι των 660 εκατ.