Powered by

Imperio: Αρχίζει η Β' φάση κατασκευής του Sunset Gardens

Την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών της δεύτερης φάσης του Sunset Gardens, της πρώτης ολοκληρωμένης οικιστικής κοινότητας στην Κύπρο, ανακοίνωσε η Imperio.

Το συμβόλαιο για την κατασκευή της φάσης Β’ του έργου υπογράφηκε την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, μεταξύ της Imperio και της εργοληπτικής εταιρείας Zemco.

Το Sunset Gardens, συνολικής αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ανεγείρεται σε προνομιακή τοποθεσία στην πολλά υποσχόμενη περιοχή της δυτικής Λεμεσού, σε κοντινή απόσταση από το City of Dreams Mediterranean, αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα, οικολογικά βιώσιμα και ολοκληρωμένα οικιστικά project στην Κύπρο.

Η δεύτερη φάση του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή 220 διαμερισμάτων, καθώς επίσης και μια σειρά από άλλες εγκαταστάσεις, όπως εστιατόριο, super market, επιχειρηματικό κέντρο, γυμναστήριο, γήπεδα μπάσκετ και τένις, πεζόδρομους και ποδηλατόδρομους.

Παράλληλα, τον Ιούλιο προγραμματίζεται η παράδοση των 110 διαμερισμάτων της πρώτης φάσης του Sunset Gardens, οι εργασίες κατασκευής της οποίας ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2020. Το έργο προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2023.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Sunset Gardens, Νίκολας Αγιομαμίτης ανέδειξε ότι «το έργο αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για μόνιμη κατοικία ή γραφειακό χώρο σε συμφέρουσα τιμή, εξ ου και το ενδιαφέρον νεαρών ζευγαριών και επαγγελματιών για απόκτηση διαμερίσματος εντός του Sunset Gardens είναι πολύ μεγάλο. Από την έναρξη της κατασκευής του έργου είχαν πωληθεί περισσότερα από 130 διαμερίσματα, ενώ το ενδιαφέρον συνεχίζεται αμείωτο, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αρχικές μας εκτιμήσεις ότι η τοπική αγορά έχει ανάγκη από τέτοιου είδους αναπτύξεις».

Από την πλευρά του, ο Managing Director της Zemco Constructions, Αρτέμης Ιακώβου, τόνισε ότι οι εργασίες στο Sunset Gardens προχωρούν κανονικά, επισημαίνοντας ότι «δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση των ποιοτικών προδιαγραφών της κάθε κατασκευής και στην αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας εντός κι εκτός εργοταξίου».

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι, το Sunset Gardens αναπτύσσεται σε προνομιακή τοποθεσία, η οποία απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από την παραλία Lady's Mile, 10 χιλιόμετρα από την επιχειρηματική και εμπορική ζώνη της Λεμεσού, ενώ γειτνιάζει με το μεγαλύτερο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης, το City of Dreams Mediterranean, που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκτέλεση του συμβολαίου αναμένεται να επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην κυπριακή οικονομία, δημιουργώντας εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας, τόσο στον κατασκευαστικό τομέα, όσο και στον τομέα των υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Sunset Gardens, επισκεφθείτε την  ιστοσελίδα του έργου.

Δειτε Επισης

Υποβάλλει μεσολαβητική πρόταση για την ΑΤΑ ο Παναγιώτου
Ελληνική: Η LTIMindtree στρατηγικός συνεργάτης για τον μετασχηματισμό της τράπεζας
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €71 εκατ. και μείωση ΜΕΔ στο 4% το 2022
Νέος πρόεδρος του Techisland ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου
Artima Bistro: Προορισμός ποιοτικής γαστρονομίας
Ξενοδοχείο στην παλιά Λευκωσία πωλείται έναντι €3.5 εκατ.
Βγαίνει απ’ την πρίζα η σταθερή τηλεφωνία, σωτήριο το fiber optic-Το market share
Millennial και Generation Z: Ο φόβος της δανειοδότησης για κατοικία τους στέλνει στο... ενοίκιο
Ζητούν αναθεώρηση εκτίμησης ακινήτων που εμφανίζονται με μηδενική αξία
Κυρτώματα: Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις(;)