Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Η Photos Photiades Breweries επενδύει στον πρώτο κυπριακό craft μηλίτη

Η τάση και η ανάγκη για την παραγωγή ξεχωριστών και εξειδικευμένων προϊόντων, καθώς και η δίψα για συνεχή εξέλιξη, οδήγησαν την Photos Photiades Breweries σε μια ακόμα μεγάλη επένδυση, στον πρώτο κυπριακό craft μηλίτη που παράγεται στο χωριό Φαρμακάς.

Η Photos Photiades Breweries και η Militsa Apple Cider Ltd συνεχίζουν μαζί για την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής craft παραγωγής μηλίτη με φρέσκα κυπριακά́ μήλα, ενισχύοντας έτσι τον τοπικό γευστικό χάρτη με υψηλής ποιότητας προϊόντα και στηρίζοντας κυπριακά brands και κατ’ επέκταση την εθνική οικονομία.

Στηριζόμενοι στη μεγάλη τεχνογνωσία και τεχνολογική υποστήριξη της Photos Photiades Breweries, καθώς και το κοινό πάθος και αγάπη για τη δημιουργία νέων γεύσεων και προϊόντων, οι δύο οργανισμοί θα εργαστούν για την ενδυνάμωση στην χώρα μας και αυτής της ιδιαίτερης κατηγορίας ποτών, καθώς επίσης στη στοχευμένη προώθηση της γευστικής αξίας του πρώτου premium μηλίτη της Κύπρου και εκτός συνόρων.

Υπενθυμίζεται ότι η Μηλίτσα πρωτοεμφανίστηκε στην κυπριακή́ αγορά́ τον Φεβρουάριο του 2019. Οι δημιουργοί της είναι δύο νέοι, η Νατάσα και ο Nigel, οι οποίοι ξεκίνησαν να πειραματίζονται με τον παλιό́ εξοπλισμό́ οινοποίησης των γονιών της Νατάσας. Ταξίδεψαν στην Αγγλία για να γνωρίσουν παραγωγούς μηλίτη και να μάθουν νέες και παλιές τεχνικές. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ο πρώτος craft μηλίτης σε Κύπρο, αλλά́ και Ελλάδα - της Μηλίτσα. Ένας μηλίτης χωρίς πρόσθετα, αλλά́ με φρέσκα κυπριακά́ μήλα, από́ τις ποικιλίες «λόρτικα» και «καθιστά», από́ την περιοχή́ της Πιτσιλιάς και του Φαρμακά.

Δειτε Επισης

Η Bionic φέρνει τη μαγεία των δώρων με απίστευτες προσφορές
Βασίλης Φουρλής: Πολύ σημαντική αγορά για τον όμιλο Fourlis η Κύπρος-Είμαστε σε φάση ισχυροποίησης
E-kalathi: Τα επόμενα βήματα και πότε τίθεται σε εφαρμογή η ψηφιακή πλατφόρμα
Χαιρετίζει για το «e-kalathi» το Υπ. Εμπορίου-«H ψήφιση του νομοσχεδίου αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη»
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος
Αυξήσεις σε 41 προϊόντα/υπηρεσίες, άλμα 36% στην τιμή της πατάτας
Ανέβασε ταχύτητα η αγορά οχημάτων... Εκτοξεύθηκαν οι εγγραφές
Mallouppas & Papacostas: Η Baker Tilly ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για απόκτηση έως και του 100%
Mall Gift Card: Το ιδανικό επιχειρηματικό δώρο από το Mall of Cyprus και το Mall of Engomi
Στη ζυγαριά της Βουλής το e-kalathi-Η ώρα της αλήθειας στην Ολομέλεια