FORWARDMINDSETS

Η ForwardMindsets είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και ηγεσίας, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, executive και team coaching. Ως αξιόπιστος συνεργάτης υποστηρίζει τους πελάτες της στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων και επιτυγχάνει διακριτές, βιώσιμες βελτιώσεις στην απόδοσή τους μέσω εξατομικευμένων λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, εφαρμοσμένης τεχνογνωσίας και καινοτομίας, σύμφωνα με τη Managing Director, Έλενα Μανιατοπούλου Χατζηπαναγή. 

Κάθε ενέργεια της εταιρείας είναι στοχευμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών της με απώτερο σκοπό τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της και τη βιωσιμότητά της. Η ForwardMindsets στηρίζει τις εταιρείες σε όλο το φάσμα των αναγκών τους σε σχέση με τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τους. Ξεκινώντας με μια διαγνωστική αξιολόγηση των πρακτικών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, που ακολουθούνται από μια εταιρεία, προβαίνει σε προτάσεις και συστάσεις υλοποιήσιμες, σε άμεση συνεργασία με τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού και τη διοίκηση της κάθε εταιρείας. Δημιουργία πολιτικών και διαδικασιών, μετασχηματισμός/αναδιοργάνωση, διαχείριση απόδοσης, πειθαρχικών δραστηριοτήτων και τερματισμών, αξιολόγηση θέσεων εργασίας και σύσταση ή στήριξη τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού εμπίπτουν στις υπηρεσίες της εταιρείας.

Προσέλκυση και διαχείριση ταλέντων

Μια σημαντική υπηρεσία της εταιρείας αφορά στην προσέλκυση και την απόκτηση νέων ταλέντων, μέσω συμβουλευτικής σε θέματα στρατηγικής εύρεσης πόρων, βελτιστοποίησης διαδικασιών πρόσληψης, διεξαγωγής συνεντεύξεων και αξιολογήσεων προσωπικότητας κι ικανοτήτων, καθώς και ετοιμασίας προσφορών εργασίας και ομαλής ένταξης των νεοπροσληφθέντων υπαλλήλων.                                                                   Η ευρύτερη διαχείριση ταλέντων επίσης, αποτελεί κεντρικό πυλώνα, με πυρήνα τη δημιουργία στρατηγικής, αναγνώρισης και πλήρους αξιοποίησης μέσα από στοχευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, σεμιναρίων, coaching, mentoring και job rotation, δουλεύοντας παράλληλα στην προσωπική ανάπτυξη, τη βέλτιστη ομαδική απόδοση και την επίτευξη των εταιρικών στόχων, μέσα από μια κουλτούρα συνεργασίας. Αξιοποιούνται ποικίλες μέθοδοι για να ανταποκριθούν οι εφαρμοσμένες λύσεις που παρέχουμε στις διαφορετικές μαθησιακές προτιμήσεις, καθώς και στις ιδιαιτερότητες της κάθε εταιρείας.

Έμφαση σε καινοτόμες πρακτικές

Η ForwardMindsets ενδυναμώνει την αλλαγή και ενεργοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό των οργανισμών, για να επιτύχουν στην παγκόσμια αγορά. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη εξαιρετικά αποτελεσματικών, πλήρως προσαρμοσμένων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού για εταιρείες κάθε μεγέθους. Το κάνουμε απλούστερο, ταχύτερο και πιο προσωπικό, αξιολογώντας τις ανάγκες όσων επηρεάζονται από τα προγράμματά μας, αναπτύσσοντας λύσεις που έχουν νόημα για ολόκληρο τον οργανισμό. Η ForwardMindsets διαφέρει γιατί προσαρμόζει τις πιο καινοτόμες πρακτικές στον χώρο της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού με τρόπο δημιουργικό. Διατηρούμε πάντα εξατομικευμένη προσέγγιση προκειμένου να επιτυγχάνεται ο επιθυμητός επιχειρηματικός αντίκτυπος, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κάθε οργανισμό και τους ανθρώπους του. Θέτουμε τις προσδοκίες και τους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν χέρι - χέρι. Αναπτυσσόμαστε συνεχώς και δημιουργούμε αξία για τους οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Είτε οι ανησυχίες σας αφορούν εσωτερικά ζητήματα είτε επερχόμενες αλλαγές, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να σας παρέχουμε εφαρμόσιμες λύσεις.

Άμεσα μελλοντικά πλάνα

Στα άμεσα μελλοντικά μας πλάνα είναι η έμφαση στη στήριξη οργανισμών αναφορικά με τη διαχείριση ταλέντων, μέσω δημιουργίας στρατηγικής, στοχευμένης υβριδικής εκπαίδευσης, χρήσης ψυχομετρικών εργαλείων στο πλαίσιο προσλήψεων ή/και προαγωγών, ατομικού η ομαδικού coaching. Το ατομικό coaching ωφελεί τα άτομα και τους οργανισμούς, βελτιώνοντας την απόδοση μέσω της αυτογνωσίας, της επίλυσης προβλημάτων, της ανάπτυξης κι επίτευξης μακροπρόθεσμων στόχων.                                                                                                         Το ομαδικό coaching επιτυγχάνει τους εταιρικούς στόχους μέσω της σύνδεσης των μελών της ομάδας και της δημιουργίας μεγαλύτερης αξίας για όλους, δουλεύοντας πιο έξυπνα, έτσι ώστε η ομάδα να είναι ξεκάθαρη για τον σκοπό και τους οργανωτικούς στόχους της αλλά και πιο αποτελεσματική. Επιπρόσθετα, τo 2022 η ForwardMindsets θα προωθήσει δυναμικά τις στρατηγικές της συνεργασίες ως authorized partner με αναγνωρισμένους οργανισμούς του εξωτερικού. Σε συνεργασία με τη Reward Risk Management, UK, παρέχουμε υπηρεσίες αξιολόγησης θέσεων εργασίας (job profiling & job grading), προκειμένου κάθε οργανισμός να έχει τα απαιτούμενα δεδομένα, έτσι ώστε να προβαίνει σε στοχευμένες προσλήψεις, προαγωγές καθώς και μισθολογικές αυξήσεις και αναπροσαρμογές.

Υποστήριξη μέσω Engagement Multiplier

Επιπρόσθετα, θα υποστηρίξουμε τις εταιρείες μέσω του Engagement Multiplier. Πρόκειται για μια πλατφόρμα αξιολόγησης δέσμευσης εργαζομένων (employee engagement platform) με ανώνυμη, αμφίδρομη επικοινωνία, την οποία οι ηγέτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν μια κατανόηση 360 μοιρών του οργανισμού τους, βελτιώνοντας την κουλτούρα και την επιχειρηματική απόδοση με έρευνες, καθοδήγηση και υπηρεσίες μέσα από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Οι πελάτες μας μπορούν να ξεκινήσουν με μια δωρεάν δοκιμή χωρίς καμία δέσμευση και να αξιολογήσουν την ομάδα τους με το Benchmark Assessment, μια ολοκληρωμένη έρευνα δέσμευσης εργαζομένων, που μπορούν να ρυθμίσουν μέσα σε λίγα λεπτά και να λάβουν μια λεπτομερή έκθεση με τα δεδομένα τους.

Who is Who

Η Έλενα Μανιατοπούλου Χατζηπαναγή, έχοντας εμπεριστατωμένες ακαδημαϊκές γνώσεις, ισχυρή εργασιακή ηθική, καινοτόμο σκέψη και περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε διαφορετικούς κλάδους, όπως τα χρηματοοικονομικά, η ναυτιλία, η συμβουλευτική και η διαχείριση τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού, είναι μια υποδειγματική επαγγελματίας που παραμένει συνεχώς σε επαφή με τις νεότερες έρευνες και τις επιχειρηματικές τάσεις. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Οργανωσιακή Ψυχολογία από το University of London, Βirkbeck και είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Τμήμα Διοίκησης και Δημόσιας Διοίκησης. Επίσης, είναι διαπιστευμένη χρήστης ψυχομετρικών εργαλείων από το British Psychological Society, πιστοποιημένη Λειτουργός Εργασιακών Σχέσεων από την ΟΕΒ και πιστοποιημένη Εκπαιδευτής Επαγγελματικής κατάρτισης από την ΑνΑΔ. Με πείρα πέρα των 500 ωρών executive coaching είναι διαπιστευμένη Senior Coach, Μέντορας και Team Coach από το European Mentoring & Coaching Council (EMCC), καθώς κι αντιπρόεδρος του local EMCC chapter. Επιπλέον, είναι Board Member του Women’s Indian Chamber of Commerce and Industry Cyprus (WICCI Cyprus) κι αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Περικλής, που προωθεί την καλλιτεχνική εκπαίδευση παιδιών κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

 

E-mail: info@forwardmindsets.com 

Ιστοσελίδα: www.forwardmindsets.com

Social media: linked in youtube fb Instagram twitter

 

 

Δειτε Επισης

KPMG ΚΥΠΡΟΥ
GREAT PLACE TO WORK®
FRANKLINCOVEY
FORWARDMINDSETS
DELOITTE
CRONJE & YIANNAS ACTUARIES AND CONSULTANTS LTD
CAREERFINDERS
AIMS INTERNATIONAL CYPRUS
ERGODOTISI
RECRUITING & HUMAN RESOURCE OUTSOURCING: Οι 2022 τάσεις του HR