Capacitor Partners:  Έργο ψηφιακού μετασχηματισμού στον όμιλο Cyfield

Η Cyfield, ένα από τα πιο ισχυρά μέλη της κατασκευαστικής βιομηχανίας στη Κύπρο με εμπειρία και ηγετικότητα πέραν των 30 χρόνων, επέλεξε την συμβουλευτική εταιρεία Capacitor Partners για τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε συγκεκριμένα τμήματα του ομίλου της. Κύριος στόχος της Cyfield είναι η συνεχής εξέλιξη και πρόσβαση στα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η ψηφιοποίηση.

Ο τομέας των ακινήτων αποτελεί ένα από τους πιο γρηγορά αναπτυσσόμενους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας και γι’ αυτό το λόγο ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί κομβικό σημείο στο μέλλον του. Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα της McKinsey, η ψηφιοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών είναι ένας από τους παράγοντες που θα διαμορφώσουν το μέλλον και την δυναμική της κατασκευαστικής βιομηχανίας.

Η Capacitor Partners, με πλεονέκτημα την εμπειρία που έχει σε θέματα που αφορούν τη τεχνολογική στρατηγική και τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό, προσφέρει υπηρεσίες αναδιάρθρωσής διαδικασιών (operations reengineering), χάραξης επιχειρηματικής και τεχνολογικής στρατηγικής και υπηρεσίες product management σε μεγάλους οργανισμούς.

Ο Μιχάλης Τυρίμος, Διευθύνων Σύμβουλος της Capacitor Partners, δήλωσε για την συνεργασία της εταιρείας του με την Cyfield «Η Cyfield είναι ένας από τους κύριους παίκτες στην Κυπριακή αγορά που προσφέρει συστηματικά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους στο ψηφιακό τους ταξίδι».

Εκ μέρους της Cyfield, ο κύριος Γιώργος Χρυσοχός, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, δήλωσε «Σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη εποχή, ο ψηφιακός μετασχηματισμός γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι στη διαδικασία της εξέλιξής μας, αποτελώντας ταυτόχρονα σημαντικό παράγοντα για την προσαρμοστικότητα και ανάπτυξη μας».

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας