powered by

Η νέα γραφειακή ανάπτυξη της Λάρνακας κοντά στο Metropolis Mall

Την έγκρισή της έδωσε η Περιβαλλοντική Αρχή, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, για νέα γραφειακή ανάπτυξη που έρχεται ως προσθήκη οικιστικής ανάπτυξης που είναι ήδη σε τροχιά υλοποίησης.

Το έργο βρίσκεται στη Λάρνακα και ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η Ag. Nicolaides Bros Ltd. Συγκεκριμένα χωροθετείται εντός των διοικητικών ορίων της ενορίας Αγίου Νικολάου, κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης, το Metropolis Mall (περίπου 175 μέτρα νότια) καθώς και κοντά στο γήπεδο ΓΣΖ (περίπου 400 μέτρα νότια).

Διαβάστε ακόμα: 

Η ανάπτυξη αφορά την ανέγερση του «Block A» το οποίο θα περιλαμβάνει δέκα ορόφους και θα έχει ύψος 41.60 μέτρα. Το κτίριο θα στεγάσει συνολικά 13 γραφεία και θα διαθέτει 78 θέσεις στάθμευσης στον υπόγειο χώρο.

Σημειώνεται ότι, ακριβώς δίπλα από το «Block A» βρίσκεται το «Block B» το οποίο έχει ήδη αδειοδοτηθεί με άδεια οικοδομής και βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής του. Πρόκειται για οικιστική ανάπτυξη πέντε ορόφων που θα περιλαμβάνει 14 συνολικά διαμερίσματα.

Το συνολικό εμβαδόν κάλυψης του τεμαχίου και από τα δύο κτίρια της ανάπτυξης είναι 1,525 τ.μ. και το συνολικό εμβαδόν δόμησης είναι 4,059 τ.μ.

Ο δημόσιος χώρος πρασίνου θα καλύψει έκταση 539 τ.μ. (15% του συνολικού εμβαδού του τεμαχίου).

Σκοπός της ανάπτυξης είναι να καλύψει τις ανάγκες για οικιστική και επαγγελματική στέγαση στην περιοχή καθώς και να την ενδυναμώσει με νέες θέσεις εργασίας.

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Ουσιαστικό βήμα για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Ανοίγει ο δρόμος για λειτουργία του εθνικού VIS
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά... Ολοκληρώθηκε η Φάση Α1 του έργου μήκους 3,6 χλμ.
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής μαζί με πολεοδομική άδεια εισηγούνται οι πολιτικοί μηχανικοί-Επιστολή σε Κ. Ιωάννου
Αυξημένος κατά 2% ο δείκτης τιμών κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025
Με οδηγίες Μπουντζίνσκι... Άρχισαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου σύγχρονου προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες εκβάθυνσης στη μαρίνα Λάρνακας-Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα