Powered by

Ένα ελληνικό wine bar θέλει να επεκταθεί στην Κύπρο

Στους διεθνείς αναπτυξιακούς στόχους ενός wine deli bar, το οποίο διαγράφει μία επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, βρίσκεται η Κύπρος.

Το Cinque, το οποίο διαθέτει καταστήματα σε Λαμία, Ψυρρή, Μοναστηράκι και Μαρούσι, μετρά περίπου δέκα χρόνια παρουσίας και συστήνεται ως ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο στον χώρο του franchising.

Διαβάστε εδώ:

SOS developers και μηχανικών για επικίνδυνες οικοδομές

Ο κομβικός ρόλος της τεχνολογίας στο σύγχρονο επιχειρείν

Από το 2012
Γεννήθηκε σαν αίσθηση το 2004 στη βόρεια Ιταλία, εκεί που ο Γρηγόρης Πρασσάς και η σύζυγος του Ευαγγελία Τσέλιου, ερωτεύτηκαν το κρασί. Το 2012 άνοιξαν το πρώτο Cinque στη Λαμία. Τον Σεπτέμβριο του 2015 ακολούθησε το κατάστημα στου Ψυρρή, τον Νοέμβριο του 2017 στο Μοναστηράκι και τον Δεκέμβριο του 2021 στο Μαρούσι, καταστήματα, στα οποία δυναμικό στίγμα αφήνει σήμερα ο γιος του ζευγαριού και οινολόγος, Νικήτας Πρασσάς.

 

Το Cinque, αναδεικνύεται σε ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα οικείο concept, συνδυάζοντας την κουλτούρα του κρασιού με τη φιλοξενία και τις γνώσεις πάνω στην ελληνική παράδοση.

 

Επιδιώκει να καλύψει μια μεγάλη ανάγκη, στην ευρύτερη αγορά “Ψυχαγωγία – Εστίαση”, για concept πρωτότυπα που ανοίγουν νέους δρόμους, δημιουργώντας νέες κατηγορίες και νέες ευκαιρίες επιχειρηματικής ανέλιξης.

Τα καταστήματα του wine bar στην Αθήνα σερβίρουν από το μεσημέρι και μετά τους λάτρεις του κρασιού, μαζί με εκλεκτά ελληνικά εδέσματα.

Δειτε Επισης

ΕΤΑΠ: Εντατικά συνεχίζεται η ψηφιακή εκστρατεία για προώθηση της τουριστικής Πάφου-Οι αγορές στόχοι
«AEGEAN Easter Crew»: Η πασχαλινή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης της εθελοντικής ομάδας εργαζομένων της AEGEAN
Με φόρα από πέρσι... Συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις ο τουρισμός-«Προμηνύεται ένα δυναμικό τουριστικό έτος»
Emirates: Γιορτάζει το Πάσχα με γαστρονομικές και ψυχαγωγικές προτάσεις
Γεμίζουν τα ξενοδοχεία λόγω του τριπλού Πάσχα-Συγκρατημένη αισιοδοξία για το πρώτο εξάμηνο
Έρχεται το Minthis Music Festival 2025-Μια συμφωνία κομψότητας και πολιτισμού
Οι ρυθμίσεις της Hermes για τους χώρους στάθμευσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας για διευκόλυνση των επιβατών
Mια νέα γευστική εμπειρία από την PUNIN GROUP: THE CROISSANT by PUNIN
Εκστρατεία «ιατρικής ενημέρωσης» από Wizz Air ενόψει της αυξημένης ταξιδιωτικής κίνησης του Πάσχα
Ειδικά πακέτα διακοπών για τις εορτές του Πάσχα από ξενοδοχεία της επαρχίας Αμμοχώστου