powered by

Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής της Ελληνικής ο Ανδρέας Ασσιώτης

Ο Ανδρέας Ασσιώτης, μέχρι πρότινος επικεφαλής Οικονομολόγος & Διευθυντής Στρατηγικής, είναι από την 1η Ιανουαρίου ο νέος επικεφαλής της Μονάδας Ιδιωτών (τομέας Λιανικής Τραπεζικής) της Ελληνικής Τράπεζας.

Διαβάστε ακόμα: 

Σε καθοδική πορεία τα κόκκινα δάνεια-Πού οφείλεται η μείωση

Νέες ξενοδοχειακές αναπτύξεις που δίνουν ώθηση στη Λάρνακα

Ένα πρότυπο σπα ανοίγει προσεχώς στο Le Plaza Del Mar

Ο κ. Ασσιώτης διαδέχεται στη συγκεκριμένη θέση τον Γιώργο Καραγιώργη, ο οποίος αποχωρεί από την τράπεζα στο τέλος Ιανουαρίου. Ο κ. Καραγιώργης εργάστηκε επί δεκαετίες σε αριθμό Τμημάτων και Υπηρεσιών, επικεντρωνόμενος τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη του Τομέα Ιδιωτών, και συμβάλλοντας στην καθιέρωση της Ελληνικής στον τομέα Λιανικής Τραπεζικής.

Ο Ανδρέας Ασσιώτης, ο οποίος ανέλαβε από την 1η Ιανουαρίου, είχε ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του νέου στρατηγικού πλάνου, καθώς και στη διαμόρφωση του πλάνου μετασχηματισμού της τράπεζας. Είχε επίσης, στο πλαίσιο των καθηκόντων του, συμβουλευτικό ρόλο  προς  το Εκτελεστικό Συμβούλιο για θέματα οικονομικής ανάπτυξης και βιωσιμότητας.

Ο κ. Ασσιώτης, κάτοχος πτυχίου Οικονομικών, μεταπτυχιακού τίτλου, καθώς και διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο N.Ιλινόις των ΗΠΑ, με αριθμό δημοσιεύσεων σε ακαδημαϊκά περιοδικά στον τομέα των μακροοικονομικών, είναι αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου, αλλά και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Cyprus Blockchain Technologies Centre.

Δειτε Επισης

Άναψε πράσινο φως για το Hadassah Healthcare Park-Τι θα περιλαμβάνει η μεγάλη ανάπτυξη στη Λακατάμια
Έλενα Κούσιου-Χατζηδημητρίου: Ολοκληρωμένη η στεγαστική πολιτική, έρχονται νέες λύσεις και προγράμματα
Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα η ηλεκτρική διασύνδεση και κάπου στο... μέλλον η ολοκλήρωση του τερματικού
Φρέναρε η αγορά αυτοκινήτου το πρώτο εξάμηνο...Κάμψη στα σαλούν, άνοδος για υβριδικά και ηλεκτρικά
Έγινε το αναμενόμενο...Εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού οι χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση
Θέατρο του παραλόγου η ηλεκτρική διασύνδεση-Πλήρης στασιμότητα, αλλά το έργο «συνεχίζεται» και θέλει χρήμα ο ΑΔΜΗΕ
Γ. Παπαναστασίου: Άρχισε να μαζεύεται κάποια ποσότητα εμπορεύσιμη και οικονομικά βιώσιμη-Τα επόμενα βήματα για το «Πήγασος 1»
Τι λείπει και πότε αναμένεται να γίνει FSRU o «Προμηθέας»-Πόσα στοιχίζει τον μήνα η παραμονή του στη Μαλαισία
Minotti: Ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά-Νέο flaghship κατάστημα στο Trilogy Limassol Seafront
Βασίλης Δημητριάδης: Διαφορά φιλοσοφίας με την κυβέρνηση για την ναυτιλία-Ετοιμάζει προτάσεις και δράσεις ο ΔΗΣΥ