Νέες βιοδιασπώμενες κάρτες από την AstroBank

Από την αρχή του έτους οι πελάτες της AstroBank έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τις νέες, οικολογικές, βιοδιασπώμενες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας. Αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε ως προς την κλιματική κρίση, η AstroBank καινοτομεί εισάγοντας τη νέα σειρά καρτών της, που είναι σχεδόν πλήρως βιοδιασπώμενες. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, αφαιρώντας σημαντικές ποσότητες πλαστικού, που σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάρυναν το οικοσύστημα.

Ο σχεδιασμός των νέων καρτών, ακολουθώντας μία σύγχρονη, λιτή αισθητική, συμβάλλει επίσης στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πελατών της Τράπεζας. Συγκεκριμένα, στην μπροστινή όψη κάθε κάρτας αποτυπώνονται ευαίσθητα οικοσυστήματα, είδη ζώων υπό προστασία, αλλά και λύσεις που προάγουν τη βιωσιμότητα.  

Η νέα σειρά καρτών της AstroBank έχει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, αναγράφοντας τόσο τον αριθμό της κάρτας, όσο και τα στοιχεία του κατόχου της με διακριτικό τρόπο στην πίσω όψη. Παράλληλα,  οι χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας εκδίδονται επιτόπου, σε όλα τα καταστήματά της, απλοποιώντας τις διαδικασίες έκδοσης και παραλαβής τους από τους πελάτες.

Η AstroBank, συνεπής στη δέσμευσή της για στήριξη ενεργειών που θα ενισχύουν την προστασία του περιβάλλοντος, προχωρά και στη νέα αυτή καινοτομία, σε συνέχεια σειράς δράσεών της που προηγήθηκαν. Το paperless cashier, τα χρηματοδοτικά προϊόντα λιανικής eco-fast auto και η χρηματοδότηση σημαντικών έργων παραγωγής πράσινης ενέργειας στην Κύπρο, αποτελούν ορισμένες από τις πτυχές της πράσινης πολιτικής που ήδη εφαρμόζει η Τράπεζα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά καρτών αλλά και το σύνολο των υπηρεσιών της AstroBank είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.astrobank.com

Δειτε Επισης

Καταθετικά προϊόντα ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)
Καταθετικά προϊόντα με αποδόσεις μέχρι 4% από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)
Έδωσε από τη Λευκωσία το στίγμα πορείας της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ ο πρόεδρος της Bundesbank
Οι καταθέσεις και τα δάνεια επιχειρήσεων και νοικοκυριών-Τι λένε οι αριθμοί
Γενικό Λογιστήριο: Αίτημα για παράταση στην υλοποίηση του «Οικία» μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024
Ικανοποίηση δανειοληπτών για τις συζητήσεις για ΜΕΧ και εκποιήσεις
Ιδού το «ενοίκιο έναντι δόσης»-Οι βασικοί όροι του σχεδίου, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα
Με νόμο, δυνατότητα στον ΟΧΣ για πώληση μη εξυπηρετούμενων δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων
Ελληνική Τράπεζα: Δεν αγγίζουν χαμηλοσυνταξιούχους και ευάλωτους οι νέες χρεώσεις από 2 Ιανουαρίου
Λαγκάρντ: Είναι πρόωρο να μιλήσουμε για νίκη επί του πληθωρισμού