Εναλλακτικοί τρόποι τροφοδοσίας και το One Stop Shop
10:24 - 11 Ιανουαρίου 2022

Με το ξέσπασμα της πανδημίας το πρώτο εξάμηνο του 2020 χαρακτηρίστηκε από lockdowns και προβλήματα στις εφοδιαστικές αλυσίδες. Με το ξεκίνημα των εμβολιαστικών εκστρατειών η παγκόσμια οικονομία άρχισε να επιστρέφει δυναμικά σε γνώριμους ρυθμούς. Όμως η προσφορά δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση μιας και οι μεγάλες καθυστερήσεις στη ναυσιπλοΐα διατάραξαν τη λειτουργία των εφοδιαστικών αλυσίδων.
Ο συνωστισμός πλοίων κοντέινερ σε αμερικανικά και ευρωπαϊκά λιμάνια είχε ως αποτέλεσμα τον Νοέμβριο να παραμένουν καθηλωμένα περίπου 400 με 500 πλοία μέχρι να ξεφορτώσουν. Οι ελλείψεις σε κοντέινερ εκτόξευσαν το κόστος τους, το οποίο σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά τετραπλασιάστηκε.
Τα προβλήματα στις εφοδιαστικές αλυσίδες, που φαίνεται ότι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από ό,τι προέβλεψαν οι ειδικοί, σε συνδυασμό με την αύξηση του κόστους, οδήγησαν σε ελλείψεις πρώτων υλών καθώς και σε εκτόξευση των τιμών επηρεάζοντας άμεσα τον τομέα της φιλοξενίας.
Με γνώμονα το γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον που επηρεάζεται από παγκόσμιους εξωγενείς παράγοντες, επιβάλλεται να εξελίσσουμε τις καθημερινές μας λειτουργίες στη βάση των νέων δεδομένων. Ο Ιωάννης Βλαχονικολέας, Διευθύνων Σύμβουλος της MCC BEST VALUE LTD θα μιλήσει ενώπιον του 3ου Food & Beverage, HORECA Business Conference για τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας και πώς επηρεάζεται η βιομηχανία HORECA, ενώ θα αναλύσει τους εναλλακτικούς τρόπους τροφοδοσίας και το “One Stop Shop” μοντέλο αγορών.
Το «Τhe Food & Beverage, HORECA Business Conference» που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2022 διαδικτυακά, διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ΙΗΜ, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει και να αναλύσει τις βασικές προκλήσεις, νέες τάσεις κι εξελίξεις όπως και τις μελλοντικές προοπτικές του κλάδου Επισιτιστικών Υπηρεσιών. Το Συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει σημαντική πηγή έγκυρης πληροφόρησης για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη εστιατορίων και τουριστικών επιχειρήσεων, και να λειτουργήσει ως ένα χρήσιμο «εργαλείο» για τους decision makers.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να βρείτε εδώ
Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ασχολούνται με τον κλάδο των εστιατορίων, της φιλοξενίας, του τουρισμού και χώρων εστίασης. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing & επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής. Μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας πατώντας εδώ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Οργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγός: BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Υποστηρικτές: Το έργο EnterCY: ENhancing Tourist ExpeRience in Cyprus, Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ), Παγκύπριος Σύνδεσμος Κέντρων Διασκέδασης (ΠΑ. ΣΥ. ΚΕ. Δ.), Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Σ.Α.Κ.), Σύνδεσμος Επώνυμων Αλυσίδων Εστίασης Κύπρου (Σ.Επ.Α.Ε.Κ.), Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ) - Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό Gold, REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com