powered by

Περίπτερο στη Λεμεσό μετατρέπεται σε εστιατόριο

Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί Δημόσια Ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα (ΛΕΜ/0209/2015), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λεμεσού (2013), για προσθήκες/μετατροπές σε υφιστάμενο αδειούχο περίπτερο και αλλαγή χρήσης του σε εστιατόριο, στο μέρος του κρατικού τεμαχίου αρ. 231, του Φ/Σχ. 2-213-342, Τμήμα 5, στην Κοινότητα Αγίου Τύχωνα, στην Επαρχία Λεμεσού.

Η αίτηση υποβλήθηκε με βάση τις πρόνοιες του Άρθρου 26(2) και 26(3) του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας (Τροποποιητικού) Νόμου 142(Ι)/99 και των περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας (Παρεκκλίσεις) Κανονισμών του 1999 (Κ.Δ.Π. 309/99).

Η Δημόσια Ακρόαση, η οποία αποτελεί μορφή δημόσιου διαλόγου και διαβούλευσης μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, αποσκοπεί στη διασφάλιση συνθηκών διαφάνειας και δημοκρατικότητας στη διαδικασία εξέτασης της αίτησης.

Η διενέργεια της Ακρόασης στοχεύει κυρίως στην πληρέστερη και πλέον ακριβή ενημέρωση του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων, έτσι ώστε το όργανο αυτό να μπορεί να καταλήξει σε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη εισήγηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο, για τη λήψη της τελικής απόφασης.

Η Δημόσια Ακρόαση είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 28/01/2022, η ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Επισκοπής Αμαθούντας (αρ. τηλ.: 99604260).Για σκοπούς αποφυγής εξάπλωσης της νόσου COVID-19, θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο (safepass, αποστάσεις 2 μέτρων, προστατευτική μάσκα, αντισηπτικό κλπ).

Σημειώνεται ότι, στις 10.15 π.μ.,θα προηγηθεί επίσκεψη στον χώρο της ανάπτυξης.   

Δειτε Επισης

Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Μοναδικές ευκαιρίες για κατοικίες και διαμερίσματα σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Βραβείο Europa Nostra στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας-Κάλεσμα προς το κοινό να ψηφίσει την Αγορά στα Βραβεία Κοινού