Συνεργασία CIM-UWL: Ο εορτασμός της δεκάχρονης επιτυχίας

Επιχειρηματίες και θεσμικοί φορείς έδωσαν το παρών τους στον εορτασμό των 10 χρόνων επιτυχούς συνεργασίας μεταξύ του CIM και του University of West London (UWL). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην οικία του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου. 

Για τη συνεργασία των δύο πανεπιστημίων, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν για την Κύπρο και τους φοιτητές, μίλησαν στο InBusiness TV αρκετοί από τους παρευρισκόμενους:

"Η συνεργασία των δύο πανεπιστημίων έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς φοιτητές να σπουδάσουν, να πάρουν βρετανικά πτυχία, ενώ παράλληλα μπορούν να εργάζονται". | Γιάγκος Χατζηγιάννης, CEO, CIM

"Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι κύπριοι φοιτητές επιθυμούν να πάρουν βρετανικά πτυχία στην Κύπρο". | Stephen Lillie, Βρετανός Ύπατος Αρμοστής στην Κύπρο 

"Τέτοιες συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές για τον τομέα της εκπαίδευσης στην Κύπρο. Θέλουμε να προσελκύσουμε αναγνωρισμένα ξένα πανεπιστήμια στην Κύπρο". | Δρ Γιώργος Θεοχαρίδης, Πρόεδρος, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου 

10 χρόνια επιτυχίας 
Η συνεργασία μεταξύ των δύο ιδρυμάτων δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά προϊόν στρατηγικής μελέτης και ενδελεχούς ανάλυσης της κυπριακής ανώτερης εκπαίδευσης. Σήμερα, 10 χρόνια μετά έχουν αποφοιτήσει πέραν των 500 φοιτητών από προγράμματα του University of West London, ενώ οι εγγεγραμμένοι φοιτητές ξεπερνούν τους 150.

Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι τα εξής: BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years, BA(Hons) Accounting & Finance (3 years), MSc Digital Marketing, με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η σύμπραξη CIM και UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας