Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο: The Neuroscience of Leadership

Το Project Management Institute (PMI) Παράρτημα Κύπρου, διοργανώνει στις 23 Σεπτεμβρίου, σεμινάριο με τίτλο ‘The Neuroscience of Leadership’.

Το σεμινάριο αποσκοπεί στην μετάδοση της επίγνωσης σχετικά με το βασικό στοιχείο που θα οδηγήσει στην επιτυχία μέσα από τον επιχειρηματικό και προσωπικό ρόλο του καθενός.

 Στόχος του είναι να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων και η επιτυχής επίτευξη των στόχων σας. Η ενδυνάμωση των ηγετικών σας ικανοτήτων συνδέεται λιγότερο με τις δεξιότητες, την εκπαίδευση και τη νοημοσύνη και περισσότερο με την ικανότητα να σκέφτεστε καθαρά υπό πίεση, να διαχειρίζεστε και να παρακινείτε τους ανθρώπους αποτελεσματικά και να προσαρμόζετε την προσέγγισή σας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Ομιλητής είναι ο Spencer Horn, Πρόεδρος του Altium Leadership της ηγεσίας του Altium.  Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας ανάπτυξης ηγεσίας και αντιπρόεδρος της εταιρείας  NASDAQ, η οποία δημιούργησε τα θέατρα IMAX σε τουριστικούς προορισμούς.

Συνεργάστηκε με μεγάλους οργανισμούς όπως η IMAX Corp., η National Geographic Television, η Radio City Productions, η Disney Films και άλλες. Συμμετέχει σε παρουσιάσεις στο PMI chapter development conferences από το 2010 και είναι τακτικός ομιλητής στο Συνέδριο PMI Leadership Institute Meeting (LIM) North America, από το 2014. Είναι σταθερά ένας από τους κορυφαίους ομιλητές του PMI Leadership Institute Master Class (LIMC) από το 2015.

Συμμετείχε στη συγγραφή της ανθολογίας "Speakers on Life", " The Power of the Platform" μαζί με τους Jack Canfield, Les Brown και Brian Tracy.

Είναι κάτοχος πτυχίου πολιτικών επιστημών και μεταπτυχιακού τίτλου στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα. Είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας ομιλητής (CSP) από την Εθνική Ένωση ομιλητών, πιστοποίηση που φέρουν το λιγότερο από το 17% των ομιλητών παγκοσμίως. Είναι πιστοποιημένος Team Performance Coach (CTPC) και διαμεσολαβητής μέσω του Team Coaching International, πιστοποιημένος επαγγελματίας εκπαιδευτής και διαχειριστής δυναμομετρικών προγραμμάτων.

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο «The Neuroscience of Leadership» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, 18:30 - 20:30.

Οργανωτής PMI Cyprus Chapter

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας