Webarts

H Webarts ιδρύθηκε το 2008 με όραμα να καταστεί ο κορυφαίος στρατηγικός συνεργάτης ψηφιακής επικοινωνίας των κυπριακών επιχειρήσεων. Η εξέλιξη της εταιρείας, συγκεκριμένα τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν ραγδαία, καθώς είναι συνυφασμένη με την επίσης, ραγδαία εξέλιξη της Ψηφιακής Επικοινωνίας (Digital Marketing) στην Κύπρο.

Ειδίκευση στο Digital Marketing

Η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει και να εξειδικευτεί σε όλες τις περιοχές του Digital Marketing, όπως το content creation, τα social media, τα online ads, το video creation, το ads performance κ.ά. Σήμερα, στελεχώνεται από μια δυναμική και πλήρως καταρτισμένη στον τομέα ομάδα, που αποτελείται από 28 άτομα.

Η Webarts προσφέρει ένα ευρύ φάσμα όλων των υπηρεσιών που χρειάζεται μια εταιρεία για να πετύχει τους στόχους της στο Marketing, με εστίαση στο Digital Marketing. Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι η δημιουργία Digital Strategy, το Web Design, το Social Media Marketing, το Content Marketing, το Video Creation, το Content Creation, το Performance Marketing και Online Advertising, Influencers Marketing και Reporting.  

Στρατηγικές συνεργασίες

Αντιμετωπίζουμε όλες τις συνεργασίες μας με το ίδιο πάθος, αφοσίωση και στρατηγική προσέγγιση. Κάθε συνεργασία μας και όλοι μας οι συνεργάτες θεωρούνται μέλη της οικογένειάς μας, με σκοπό τη βέλτιστη απόδοση όλων των ενεργειών τους. Κάποιες από αυτές τις συνεργασίες είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές και σταθμός προς τη εξέλιξή μας και τη μελλοντική μας πορεία. Αυτές, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν εταιρείες, όπως EUREKA, Euroblinds, Zorbas, Carlsberg, Peletico, Marathon Trading, Nicos Anastasiades, IPH, Celio, Cyfield, Universal Life, Mikel, Hertz, EKA, Costas Theodorou, Sophia For Children, Cyprus Duty Free, Ergo Group και ONEK.

Επένδυση στην τεχνολογία

Κατά την πανδημία, πρώτα απ› όλα, η εταιρεία διασφάλισε την ασφάλεια και την υγεία του προσωπικού της, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα στους χώρους της. Ακολούθως, μετέφερε τις λειτουργίες της remotely, κάτι που μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να λειτουργεί, καθώς ένα σημαντικό μέρος του προσωπικού εργάζεται από το σπίτι. Έχει επενδύσει σημαντικά στην τεχνολογία και στις σωστές διαδικασίες για να μην επηρεαστεί η ποιότητα των υπηρεσιών της και έχει καταφέρει, μέσα από τα collaboration tools, reportings, chats και άλλα εργαλεία της, όλο το προσωπικό και οι πελάτες της να λειτουργούν κανονικά όλες τις ενέργειές τους, χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Προσαρμογή υπηρεσιών

Η εταιρεία έχει καταφέρει να προσαρμοστεί τόσο η ίδια όσο και οι υπηρεσίες της, έτσι ώστε να γίνουν πιο αποδοτικές και ωφέλιμες για τους πελάτες και συνεργάτες της. Αντιλαμβανόμαστε ότι η πανδημία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον τρόπο που λειτουργούν και επενδύουν οι επιχειρήσεις στο Marketing και, ως εκ τούτου, αναπροσαρμόσαμε τις υπηρεσίες μας ώστε να είναι πιο ουσιαστικές και να προσφέρουν πολύ περισσότερα με το ίδιο budget.

Προβλέψεις και τάσεις

Ήδη από τα προηγούμενα πέντε χρόνια η Webarts βρίσκεται σε μια ασταμάτητη εξέλιξη. Κάθε χρόνο παρατηρεί πολύ περισσότερες επιχειρήσεις να έρχονται κοντά της και να είναι πρόθυμες να επενδύσουν σημαντικά στο Digital Transformation.                                                                                       

Το Digital Marketing είναι πλέον ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την προώθησή τους, στηρίζει και ενισχύει όλες τις προωθητικές ενέργειές τους σε σημαντικό βαθμό ακόμα και offline. Όσο όμως προχωρά η εξέλιξη αυτή τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις στον χώρο και συνεπώς τόσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός. Ο καταναλωτής είναι ακόμα πιο απαιτητικός, ψάχνει ακόμη περισσότερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλώνουν οι προκλήσεις, η συνεχής βελτίωση και εξειδίκευση στον χώρο να είναι απαραίτητες.

Εκτιμούμε ότι αυτή η πορεία και η ραγδαία εξέλιξη θα συνεχιστεί και παράλληλα ακόμη περισσότεροι οργανισμοί θα εμπιστεύονται τα Digital Agencies για το Digital Marketing τους. Trends θα δούμε πάρα πολλά στο κομμάτι της τεχνολογίας και των αυτοματισμών, όπως και στην τεχνητή νοημοσύνη.

Συνεχείς επενδύσεις 

Το όραμά μας ήταν ανέκαθεν να καταστούμε και να παραμείνουμε μία από τις ηγετικές εταιρείες στον χώρο στην Κύπρο. Αυτό σημαίνει για μας συνεχή και απρόσκοπτη βελτίωση, εξειδίκευση με έμπειρο προσωπικό και καλύτερους τρόπους ψηφιακής επικοινωνίας για τους πελάτες μας. Έχουμε παράλληλα αρκετά πλάνα και σκέψεις για επενδύσεις και αναπτύξεις νέων υπηρεσιών και τμημάτων κι αγορά τεχνολογιών εντός της εταιρείας, τα οποία δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να μοιραστούμε. Όλα όμως έχουν ένα κοινό σκοπό, να προσφέρουμε το μέγιστο όφελος στους πελάτες με βάση την επένδυσή τους και παράλληλα να έχουμε το πιο ευχάριστο και υγιές εργασιακό περιβάλλον για το προσωπικό μας, που είναι ο πυρήνας της εξέλιξης και της ανόδου μας. 

 

Facts & Figures

Έτος ίδρυσης: 2008

Αρ. Προσωπικού: 28

Διευθυντική ομάδα:

Παντελής Βλαδιμήρου, Ανδρέας Γιάφας

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Περικλέους 63, 2021, Στρόβολος

Τηλέφωνο: 70000128

E-mail: info@webarts.com.cy

Ιστοσελίδα: webarts.agency

Δειτε Επισης

TELIA & PAVLA BBDO
HUB & SPOKE - A Νew Age Media Agency
MSPS CYPRUS - Communication is a matter of Experience
Gnomi Integrated Communications - We are a bunch of people devoted to telling engaging stories about
DELEMA McCANN
Gnomi Integrated Communications
V + o
Tree Creative Room
A&A Porter Novelli
TheWorx