Powered by

Άνοιξε τις πόρτες της η νέα all-day άφιξη της Πάφου

Ένα ιδιαίτερο και πολύ προσεγμένο concept άνοιξε τις πόρτες του στην Πάφο.

All-day χαρακτήρας, φωτεινοί, εντυπωσιακοί χώροι πάνω στο κύμα με ζωντανά vibes, κομψό περιβάλλον, ιδανικό για χαλάρωση, αλλά και διασκέδαση. Αυτό είναι το Antasia Beach Club, το ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts.


 

 Διαβάστε ακόμα:

WaysExpress: Κάτι περισσότερο από ένα διαδικτυακό κατάστημα

Πεδίον δόξης λαμπρόν για εμπορική συνεργασία Κύπρου-Σαουδικής Αραβίας

Πώς θα αναπτυχθεί η αγορά παροχής υπηρεσιών υγείας

 

Κοντά στο Almyra
Εμπνευσμένο από την παραθαλάσσια αύρα της πόλης, σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο Almyra, στη μοναδική αμμώδη παραλία της Κάτω Πάφου, το νέο στέκι αποτελεί ένα νέο, μοντέρνο, γαστρονομικό προορισμό, ο οποίος συνδυάζει τον αέρινο χαρακτήρα της πόλης με την ιστορία και το μέλλον της.

Ένα venue, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το απόλυτο place to be του φετινού καλοκαιριού, προσελκύοντας κόσμο κάθε ηλικίας.

  

  

Οι άνθρωποι πίσω από το Antasia
Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του εστιατορίου-beach bar υπογράφουν οι ταλαντούχοι Κύπριοι αρχιτέκτονες του γραφείου Psomas Studio of Architecture PS-A, ενώ οι πρωτοπόροι σχεδιαστές Baranowitz & Kronenberg Architecture από το Ισραήλ, το χαρτοφυλάκιο των οποίων περιλαμβάνει τα παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία “W” στην Ίμπιζα, στο Άμστερνταμ και την Πράγα, ανέλαβαν τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων.

Καινοτόμος αρχιτεκτονική και αισθητική
Το αρχιτεκτονικό σχέδιο παραπέμπει σε αμφιθεατρικό σκηνικό, μέσα από το οποίο αναδύεται η υπέροχη θέα προς τη θάλασσα.

Η μινιμαλιστική-φουτουριστική προσέγγιση αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο. Σημείο κατατεθέν του κτιρίου αποτελεί η γυριστή σκάλα. Ανεβαίνοντας προς τη στέγη, δημιουργείται στον επισκέπτη η αίσθηση πως ανεβαίνει στον «ουρανό», απ’ όπου μπορεί να αισθανθεί τη μαγεία που προσφέρει η άμεση θέα προς το Κάστρο της Πάφου.

 

Ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις συνθέτουν το μενού
Το μενού επιμελήθηκε ο Ούγγρος σεφ, Akos Richweisz, υπό την επίβλεψη του πολυβραβευμένου David Goodridge, Executive Chef του Ομίλου Thanos Hotels. Η φιλοσοφία του μενού αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις, συνδυάζοντας διαφορετικά συστατικά, βότανα και μπαχαρικά σε κάθε πιάτο, δημιουργώντας σύνθετες γευστικές εμπειρίες. Ξεχωρίζουν οι επιλογές των dips, ειδικά το cashew nam prik, τα maki, sushi και sashimi rolls, το μπιφτέκι γαρίδας με παπάγια και μάνγκο, η μαριναρισμένη φρέσκια σαλάτα tofu με wekame και σάλτσα ponzu, καθώς επίσης και το πικάντικο κοτόπουλο gai tod σε φύλλα μπανάνας με φρέσκο λάιμ και κόλιανδρο.

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Ολοταχώς για μεγάλο ρεκόρ ο τουρισμός... Πάνε για να σπάσουν το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων οι αφίξεις
Στα καλύτερά του με άνοδο σε αφίξεις και έσοδα ο τουρισμός...Αύξηση της συνεισφοράς του τομέα στο ΑΕΠ
Νέες προσθήκες στο Trilogy Plaza-To πολυαναμενόμενο εστιατόριο που ανοίγει τις πόρτες του την άνοιξη
Ισπανία: «Καμπάνα» 179 εκατ. σε πέντε αεροπορικές για καταχρηστικές χρεώσεις
Γιατί ο ΠΑΣΥΞΕ απέρριψε την μεσολαβητική πρόταση και το μήνυμα Παναγιώτου για τη συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Ολοκαίνουργια άφιξη από όμιλο PHC...Πόλος έλξης και game changer το νέο Caffè Nero στην Πλατεία Ελευθερίας
H στρατηγική συνεργασία της Emirates με τη flydubai...Οι επτά τρόποι με τους οποίους επωφελούνται οι επιβάτες
Ανατροπή με την συλλογική σύμβαση στη ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Όχι» ΠΑΣΥΞΕ στην πρόταση Παναγιώτου
City of Dreams Mediterranean: Κατά €778,750 πλουσιότερος ο νικητής του πρωταθλήματος ρουλέτας
Bean Bar: Συνδράμει το έργο του Hope For Children στηρίζοντας τα παιδιά