Powered by

Άνοιξε τις πόρτες της η νέα all-day άφιξη της Πάφου

Ένα ιδιαίτερο και πολύ προσεγμένο concept άνοιξε τις πόρτες του στην Πάφο.

All-day χαρακτήρας, φωτεινοί, εντυπωσιακοί χώροι πάνω στο κύμα με ζωντανά vibes, κομψό περιβάλλον, ιδανικό για χαλάρωση, αλλά και διασκέδαση. Αυτό είναι το Antasia Beach Club, το ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts.


 

 Διαβάστε ακόμα:

WaysExpress: Κάτι περισσότερο από ένα διαδικτυακό κατάστημα

Πεδίον δόξης λαμπρόν για εμπορική συνεργασία Κύπρου-Σαουδικής Αραβίας

Πώς θα αναπτυχθεί η αγορά παροχής υπηρεσιών υγείας

 

Κοντά στο Almyra
Εμπνευσμένο από την παραθαλάσσια αύρα της πόλης, σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο Almyra, στη μοναδική αμμώδη παραλία της Κάτω Πάφου, το νέο στέκι αποτελεί ένα νέο, μοντέρνο, γαστρονομικό προορισμό, ο οποίος συνδυάζει τον αέρινο χαρακτήρα της πόλης με την ιστορία και το μέλλον της.

Ένα venue, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το απόλυτο place to be του φετινού καλοκαιριού, προσελκύοντας κόσμο κάθε ηλικίας.

  

  

Οι άνθρωποι πίσω από το Antasia
Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του εστιατορίου-beach bar υπογράφουν οι ταλαντούχοι Κύπριοι αρχιτέκτονες του γραφείου Psomas Studio of Architecture PS-A, ενώ οι πρωτοπόροι σχεδιαστές Baranowitz & Kronenberg Architecture από το Ισραήλ, το χαρτοφυλάκιο των οποίων περιλαμβάνει τα παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία “W” στην Ίμπιζα, στο Άμστερνταμ και την Πράγα, ανέλαβαν τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων.

Καινοτόμος αρχιτεκτονική και αισθητική
Το αρχιτεκτονικό σχέδιο παραπέμπει σε αμφιθεατρικό σκηνικό, μέσα από το οποίο αναδύεται η υπέροχη θέα προς τη θάλασσα.

Η μινιμαλιστική-φουτουριστική προσέγγιση αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο. Σημείο κατατεθέν του κτιρίου αποτελεί η γυριστή σκάλα. Ανεβαίνοντας προς τη στέγη, δημιουργείται στον επισκέπτη η αίσθηση πως ανεβαίνει στον «ουρανό», απ’ όπου μπορεί να αισθανθεί τη μαγεία που προσφέρει η άμεση θέα προς το Κάστρο της Πάφου.

 

Ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις συνθέτουν το μενού
Το μενού επιμελήθηκε ο Ούγγρος σεφ, Akos Richweisz, υπό την επίβλεψη του πολυβραβευμένου David Goodridge, Executive Chef του Ομίλου Thanos Hotels. Η φιλοσοφία του μενού αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις, συνδυάζοντας διαφορετικά συστατικά, βότανα και μπαχαρικά σε κάθε πιάτο, δημιουργώντας σύνθετες γευστικές εμπειρίες. Ξεχωρίζουν οι επιλογές των dips, ειδικά το cashew nam prik, τα maki, sushi και sashimi rolls, το μπιφτέκι γαρίδας με παπάγια και μάνγκο, η μαριναρισμένη φρέσκια σαλάτα tofu με wekame και σάλτσα ponzu, καθώς επίσης και το πικάντικο κοτόπουλο gai tod σε φύλλα μπανάνας με φρέσκο λάιμ και κόλιανδρο.

  

  

  

 

Δειτε Επισης

ΕΤΑΠ Πάφου: Στόχος η καθιέρωση της Πάφου ως ποιοτικού ολόχρονου τουριστικού προορισμού
Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού