Λεμεσός: Το νέο hot-spot επιχειρηματικό κέντρο και όχι μόνο

Γόνιμο έδαφος με αρκετές προοπτικές αποτελεί η πόλη της Λεμεσού η οποία τα τελευταία χρόνια καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία μιας πόλης με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Η οικιστική ανάπτυξη με κτήρια lux, η προσέλκυση και εγκατάσταση πολυεθνικών εταιρειών, όπως και η μεταμόρφωση του παραλιακού μετώπου τοποθετούν στην πόλη στα hot-spots της ανατολικής Μεσογείου.

Αναμφίβολα, η Λεμεσός κατάφερε να συνοψίσει όλα όσα θέλει να πετύχει η Κύπρος, αφού έχει μετατραπεί σε μια δυναμική και εξωστρεφή μεσογειακή πόλη, που διαθέτει, τόσο τις υποδομές όσο και την τεχνογνωσία για να εξελίσσεται διαρκώς ως ένα σημαντικό περιφερειακό κέντρο τουριστικών, επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων.

Must προορισμός

Η Λεμεσός διαθέτει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να μετατραπεί στο επιχειρηματικό αστέρι της ανατολικής Μεσογείου, μια πόλη που θα προσελκύει ξένες επενδύσεις και να καθιερωθεί ως έδρα παγκόσμιων πολυεθνικών εταιρειών.

Δίδοντας έμφαση στην ανάπτυξη της τοπικής Οικονομίας και της επιχειρηματικότητας στη Λεμεσό, η  ΙΜΗ σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕΛ), διοργανώνει στις 2 Ιουλίου 2021 το «The Limassol Business & Investment Summit» στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια της φετινής χρονιάς.

Μέσα από το συνέδριο θα αναδειχθούν οι διαφορετικές πτυχές της Λεμεσού, μιας πόλης που μπορεί να καλύψει τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις ανάγκες του τρόπου ζωής των αγοραστών υψηλής εισοδηματικής στάθμης, καθιστώντας την ως τον νέο hot-spot επιχειρηματικό προορισμό και όχι μόνο.

Στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή όλους τους σημαντικούς φορείς της πόλης της Λεμεσού με κοινό όραμα: να μοιραστούν ιδέες και προτάσεις για το πώς να αναπτυχθεί η πόλη σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή επιχειρηματικά κέντρα και προορισμούς υψηλής ποιότητας ζωής στη Μεσόγειο.

Keynote Speakers

To Συνέδριο θα χαιρετήσουν τόσο η υπουργός Εμπορίου Νατάσα Πηλείδου όσο και ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Νικολαΐδης , ενώ το όραμα για την πόλη της Λεμεσού θα αναπτύξει ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λεμεσού Ανδρέας Τσουλόφτας.

Παρουσία στο συνέδριο θα έχουν και διακεκριμένοι ομιλητές από το εξωτερικό οι οποίοι μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα ενισχύσουν τις προσπάθειες για περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή της Λεμεσού. Συγκεκριμένα, ο Marcus Andersson – ιδρυτής και CEO του Future Place Leadership στη Σουηδία θα δώσει τις εισηγήσεις του για το πως η Λεμεσός μπορεί να διατηρήσει και να αναπτύξει τις προοπτικές που διαθέτει, προσελκύοντας επενδύσεις και ταλέντο μέσω του branding, ενώ η Lyublena Dimova, Research Manager της ομάδας European Travel Commission (ETC) στο Βέλγιο, θα αναλύσει τις δικές της εισηγήσεις για το πως η πόλη της Λεμεσού μπορεί να καθιερωθεί ως ο νέος μεσογειακός lifestyle προορισμός και μετατροπή της Λεμεσού ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Tο Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, κάντε κλικ εδώ

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Λεμεσού. Ιδιοκτήτες, διευθύνοντες σύμβουλοι και άλλα ανώτερα διευθυντικά στελέχη από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό -ανεξαρτήτως κλάδου και μεγέθους- θα παρευρεθούν για να συζητήσουν πρακτικές εισηγήσεις για ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης, με όραμα την μετατροπή της Λεμεσού σε μια πόλη παγκόσμιας φήμης και ικανής να προσελκύει διεθνείς επενδυτές και επιχειρήσεις, ικανοποιώντας τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες και προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας τρόπο ζωής. 

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IMH

Σε συνεργασία με: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού

Κύριος Χορηγός: Safe Bulkers, Inc.

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): CIIM - The Cyprus International Institute of Management, Constantinou Panayiotou & Co LLC – GCP Law, NetU Consultants Ltd, Remedica

Με τη στήριξη: Invest Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙNBusiness, ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλ: 22505555│ email: events@imhbusiness.com │

Iστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

* Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19. Μετά και την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, η συμμετοχή σε συνέδριο διά φυσικής παρουσίας προϋποθέτει την προσκόμιση SafePass: 1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού, τουλάχιστον να έγινε η πρώτη δόση και να έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες (κάρτα εμβολιασμού), ή 2) αποδεικτικό ότι το άτομο έχει νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες (sms αποδέσμευσης ή ανάρρωσης που στάλθηκε από Υπουργείο Υγείας), ή 3) πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ώρες πριν το συνέδριο. Παρακαλούμε όπως έχετε στην κατοχή σας σχετικό SafePass.

Δειτε Επισης

Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)