Powered by

Μια πολυτελής εμπειρία 5 αστέρων στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό με θέα τη θάλασσα

Αναζητάς ένα μέρος για πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα ή για μία ρομαντική απόδραση με το άλλο σου μισό; Θέλεις να έχεις όλες τις ανέσεις για να χαλαρώσεις και να ζήσεις ξέγνοιαστες στιγμές όπως εσύ το επιθυμείς;

Το πεντάστερο ξενοδοχείο The Royal Apollonia στη Λεμεσό, με την ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα, αποτελεί την πιο κατάλληλη επιλογή. Το ξενοδοχείο, που συνδυάζει την πολυτελή φιλοξενία με την εκπληκτική θέα της Μεσογείου και τη γαλήνια ατμόσφαιρα ενός παραθαλάσσιου καταλύματος, βρίσκεται στην ακτή της κοσμοπολίτικης Λεμεσού στην καρδιά της τουριστικής ζώνης, πολύ κοντά σε εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και άλλες υπηρεσίες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή του κάθε επισκέπτη αξέχαστη και μοναδική, όπως κομψά δωμάτια και σουίτες, μεγάλη πισίνα ελεύθερου σχήματος, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου και τις καλύτερες υπηρεσίες σπα σε ένα ναό του είδους, που υπόσχεται χαλαρωτικές στιγμές και ευφορία. Επιπλέον, εντός του The Royal Apollonia στεγάζονται τα δημοφιλή εστιατόρια Akakiko Easy Japanese Fusion και το Meze by Elliniko, που σερβίρουν εξαιρετικές επιλογές για τους λάτρεις του καλού και ποιοτικού φαγητού.

Το The Royal Apollonia έχει αποσπάσει σωρεία διακρίσεων. Μεταξύ άλλων, έλαβε βαθμολογία 9 στα 10 από τους ταξιδιώτες της booking.com το 2020, ενώ έχει βραβευτεί με το πιστοποιητικό αριστείας από το TripAdvisor το 2020, 2019, 2018, 2017, 2016.

Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία διαμονής στο The Royal Apollonia και χαρίστε στον εαυτό σας ξέγνοιαστες στιγμές, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πραγματοποιήστε έγκαιρα την κράτηση σας στο www.louishotels.com.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Palm Beach Resort: Εκεί όπου η παραθαλάσσια πολυτέλεια συναντά την επένδυση με προοπτική
Μεγάλο ενδιαφέρον για επιχορηγημένες διακοπές χαμηλοσυνταξιούχων-Εξαντλήθηκε το διαθέσιμο ποσό, έκλεισαν οι αιτήσεις
Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο κυπριακός τουρισμός-Νέο ρεκόρ αφίξεων το πεντάμηνο
Η Wizz Air αναστέλλει τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ και τις ευρωπαϊκές πτήσεις προς Αμμάν μέχρι 15 Σεπτεμβρίου
Νέο κατάστημα Bean Bar στο Ζακάκι-Άνοιξε το 18ο κατάστημα της αλυσίδας(pics)
Μήνυμα ξενοδόχων Πάφου για την κατάσταση στη Μ. Ανατολή-«Να πέσουν οι τόνοι για να μην επηρεαστεί ο τουρισμός»
Εγκαινιάστηκε το νέο σημείο θέασης «Μελάντα» στο Πισσούρι-Έργο της ΕΤΑΛ με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Emirates εγκαινιάζει επίσημα πτήσεις προς Ντα Νανγκ και Σιέμ Ριπ μέσω Μπανγκόκ
Cap St Georges Hotel & Resort: Αυτό το καλοκαίρι, ζήστε την εμπειρία που σας αξίζει