INCITO LTD - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η INCITO LTD αποτελεί σήμερα μία από τις πιο έμπειρες και δυναμικές εταιρείες στον τομέα των ξυλουργικών κατασκευών στη χώρα μας. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία πολλών ετών, που φέρει την εμπειρία των ανθρώπων της, την άριστη τεχνογνωσία της ιδρυτικής γενιάς, τις καλές πρακτικές, την παράδοση, την αγάπη και το μεράκι για το ξύλο και την κατασκευή, την αρτιότητα, καθώς και την εξερεύνηση για καλύτερες και ποιοτικότερες λύσεις.

‘Ολα τα πιο πάνω, σε συνδυασμό με την υποστήριξη και τη δυναμική της νεότερης γενιάς, τα σύγχρονα μηχανήματα και τον σεβασμό προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον, μας καθιστούν ικανούς να ικανοποιήσουμε τις όποιες απαιτήσεις των πελατών μας και να παραδώσουμε οποιοδήποτε έργο εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου και προϋπολογισμού. Η αποστολή και το όραμά μας είναι να προσφέρουμε αξία και πλήθος ποιοτικών προϊόντων και λύσεων, μεγαλώνοντας υπεύθυνα μαζί με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (εργαζόμενους, πελάτες, προμηθευτές κτλ.) μέσω της άριστης συνεργασίας. Μέλημά μας αποτελούν η στήριξη και η ανάπτυξη των ανθρώπων μας μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις, η ένταξη νέων τεχνολογιών και οι ορθότερες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Περιβαλλοντική συνείδηση

Η ποιότητα και η προστασία του περιβάλλοντος έχουν εξαιρετική σημασία για εμάς. Γι’ αυτό εξάλλου είμαστε πιστοποιημένοι με το ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητάς μας από το 2018. Η περιβαλλοντική συνείδηση της εταιρείας μας, μάς υποβάλλει τη συνεχή ενημέρωση των διαδικασιών και των πρακτικών για τη σωστή διαχείριση και αξιοποίηση των πρώτων υλών και των αποβλήτων μας, με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Επιπρόσθετα, είμαστε πιστοποιημένοι για την κατασκευή και εφαρμογή πυράντοχων θυρών και υαλοστασίων από τον οργανισμό IFC Certification Ltd, από το 2009 και το 2020 αντίστοιχα.

Υψηλή εξειδίκευση

Οι εγκαταστάσεις μας, που αποτελούνται από μονάδες παραγωγής και αποθήκευσης, βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου, από όπου μπορούν να εξυπηρετήσουν άριστα όλη την Κύπρο. Το δυναμικό της εταιρείας μας απαρτίζεται από 30 άτομα μόνιμο προσωπικό, καθώς και από ένα δίκτυο μόνιμων συνεργατών ανά το παγκύπριο.

Ειδικευόμαστε σε υψηλής ποιότητας και αισθητικής, κατά παραγγελία, ξυλουργικά έργα και προϊόντα, βάσει αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, που συνδυάζουν και υλικά πέραν από το ξύλο, όπως μέταλλο, γυαλί, αλουμίνιο κ.ά.. Με εμπειρίες σε κάθε τύπου ξυλουργικές εργασίες όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και κατασκευές.

Εύρος επιλογών

Η εμπειρία μας σε μεγάλης κλίμακας έργα, με απαιτήσεις υψηλής ποιότητας και μεγάλο φόρτο εργασίας σε στενά περιθώρια προγραμματισμού και συχνά δουλεύοντας με υλικά που χρειάζονται τεχνογνωσία και έξυπνες λύσεις στην παραγωγή και τοποθέτηση, καθιστούν την ομάδα μας ικανή να ολοκληρώσει οποιοδήποτε απαιτητικό έργο επιτυχώς. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε διάφορους τομείς και για διάφορα είδη έργων (ξενοδοχειακά, εμπορικά, ιδιωτικά, οικιστικά κ.ά.).

Το εσωτερικό τμήμα σχεδιασμού που διαθέτουμε μας καθιστά ικανούς να συνεργαστούμε εύκολα με κάθε ενδιαφερόμενο (ιδιώτη ή επαγγελματία), έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε το όραμα και τις ιδέες του. Σχεδιάζουμε και προτείνουμε λύσεις με συμβατικές και νέες τεχνικές, υλικά και τεχνολογίες. Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε με τα δικά μας, έμπειρα συνεργεία τοποθέτησης, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και το όραμα του πελάτη μας.                                          Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε πάντα με επαγγελματισμό και ταχύτητα, να προσφέρουμε έξυπνες λύσεις, εύρος επιλογών και δυνατοτήτων.

Μακροχρόνιες συνεργασίες

Κατά τη μέχρι τώρα πορεία μας έχουμε συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο στον ξενοδοχειακό τομέα, τον τομέα ανάπτυξης γης, τον εργοληπτικό και αρχιτεκτονικό τομέα καθώς και στον τομέα σχεδιασμού και διακόσμησης.

Στοχεύουμε σε ειλικρινείς, ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Αυτό άλλωστε, μαρτυρείται από το γεγονός ότι πολλές από τις συνεργασίες μας κρατάνε χρόνια, αφού υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Είναι σύνηθες μάλιστα να συμμετέχουμε τόσο στην αρχική οικοδόμηση ενός έργου όσο και στην ανακαίνισή του μετά από χρόνια.

Αυτή την περίοδο, ανάμεσα σε άλλα έργα, εργαζόμαστε στη διαμόρφωση του ξενοδοχείου Chrysomare Beach Hotel & Resort στην Αγ. Νάπα, στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου Robinson Club Cyprus στην Αλαμινό (πρώην Aldiana) και στην αίθουσα εκδηλώσεων του νέου Δημαρχείου Λευκωσίας.

Έμφαση στην υγεία

Οι επιπτώσεις που έχει φέρει η πανδημία στην ευρύτερη οικονομία είναι εμφανείς και δεν θα μπορούσαμε να αποτελούμε εξαίρεση, μιας και συνδεόμαστε άμεσα με τον οικοδομικό τομέα. Εκτός από την αναθεώρηση του συνήθους τρόπου λειτουργίας μας, οι ανάγκες της εποχής έφεραν και νέα καινοτόμα προϊόντα, που δίνουν έμφαση στην υγεία των χρηστών, όπως οι αντιμικροβιακές επιφάνειες, που προβλέπεται ότι σύντομα θα καταστούν απαραίτητες για κάθε έργο.

Καλούμενοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της νέας κανονικότητας, με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των ανθρώπων μας (εργαζομένων, πελατών και προμηθευτών), λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα και εναρμονιστήκαμε πλήρως με τις οδηγίες και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα: Μειώσαμε την ταυτόχρονη παρουσία του προσωπικού με ομαδοποιήσεις και εργασία από το σπίτι, διενεργούμε τακτικές εξετάσεις και παρέχουμε συνεχή ενημέρωση και στήριξη στους ανθρώπους μας. Χάρη σε αυτούς και την προθυμία τους να συνεργαστούν, μπορέσαμε να προσαρμοστούμε ευκολότερα στα νέα δεδομένα.

Έτοιμοι για το μέλλον

Το 2020, παρά τις αντιξοότητες, ολοκληρώσαμε πάνω από 10 έργα όλων των μεγεθών (μικρά μέχρι 100.000 ευρώ, μεσαία από 100.000 ευρώ μέχρι 500.000 ευρώ και μεγάλα από 500.000 ευρώ και πάνω). Καταφέραμε οι πωλήσεις και ο κύκλος εργασιών μας να διατηρηθούν στα επίπεδα του 2019. Μάλιστα, μέσα στο 2020 όχι μόνο δεν αποδεσμεύσαμε προσωπικό αλλά προσλάβαμε κι άλλα άτομα τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση. Τόσο η πολύ πρόσφατη πανδημία όσο και η οικονομική κρίση του 2013 και τα μετέπειτα χρόνια μας έχουν δοκιμάσει, αλλά ταυτόχρονα μας έχουν προσδώσει ευελιξία, ανθεκτικότητα και διαφορετικό τρόπο σκέψης, καθιστώντας μας πιο έτοιμους να ανταποκριθούμε σε παρόμοιες κρίσεις και συνθήκες στο μέλλον. Ευελπιστούμε ότι με το τέλος της πανδημίας θα υπάρξει μεγάλη ώθηση για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της οικονομίας της χώρας και ότι όλοι θα επιστρέψουμε σύντομα σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Υπάρχουν πλάνα για νέες επενδύσεις και θα τα μοιραστούμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Incito Ltd

Διευθύνσεις:

Εργοστασίου: Αρετής 33, 7101, Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου

Αλληλογραφίας: Ταχυδρομικό κιβώτιο: 45007, 7110, Λάρνακα

Τηλέφωνο: 70007759

Ιστοσελίδα: www.incitocy.com

E-mail: info@incitocy.com

Social media: Facebook: Incito ltd Cyprus

LinkedIn: INCITO LTD

Instagram: incitoltdcyprus

Pinterest: INCITO LTD

Δειτε Επισης

INCITO LTD - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
EV SMARTEC - Πρωτοπόροι στην ηλεκτροκίνηση
Cyta Business - ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
C.H CLEANSET Limited - ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
AVAYA HOSPITALITY SOLUTIONS - Creating the hotel of the future
Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ) - Προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις
The Hotel Industry
AνAδ - Σύστημα Επαγγελματικών Προσόντων (σεπ)