CL8 – Το 7ο μέλος του Κυπριακού Internet Exchange – CYIX

Η CL8 ανακοινώνει την ένταξή της στο Κυπριακό Internet Exchange - CYIX.  Οι πελάτες της CL8 θα απολαμβάνουν από τώρα και στο εξής τα οφέλη που συνδέονται με την τοπική απευθείας σύνδεση με το Κυπριακό Internet Exchange, όπως  αυξημένη ταχύτητα και καλύτερη απόδοση, δηλαδή χαμηλότερο latency and ψηλοτερο bandwidth. Η εταιρεία ανταλλάσσει τώρα διαδικτυακή κίνηση απευθείας με τους άλλους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και είναι μέρος της Κυπριακής δικτυακής υποδομής.

Η σύνδεση με το CYIX αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας να βελτιώσει τη συνδεσιμότητα του δικτύου της και να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση δικτυακής συνδεσιμότητας.  Επιπλέον, αυτή η σύνδεση θα επιτρέψει στη CL8 και στους πελάτες της να επωφεληθούν από το μειωμένο κόστος τοπικού διαδικτύου στην Κύπρο.

Με βάση τη Λεμεσό, η CL8 είναι ένα Data Center που παρέχει υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών. Με τις πρωτοποριακές της εγκαταστάσεις, την υπερσύγχρονη τεχνολογία και τις καινοτόμες υπηρεσίες, η CL8 παρέχει υπηρεσίες Data Center και Cloud στην τοπική και διεθνή αγορά.  Η Το CL8 είναι το μόνο ανεξαρτητο, υπερσύγχρονο Κέντρο Δεδομένων Tier III στην Κύπρο. Η πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Uptime των Η.Π.Α., είναι το πιο αξιόπιστο παγκόσμιο πρότυπο για τον σωστό σχεδιασμό, κατασκευή και λειτουργία των Κέντρων Δεδομένων. Αυτή η πιστοποίηση αποτελεί παράδειγμα των υψηλών προδιαγραφών που ακολουθούνται, καθώς και της ομαλής και αδιάκοπης λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες.

Δειτε Επισης

Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας