powered by

Μεγάλη ανάπτυξη με διαμερίσματα και καταστήματα στη Λεμεσό

Την έγκρισή του υπό όρους έδωσε το Τμήμα Περιβάλλοντος για την κατασκευή και λειτουργία οικιστικής, εμπορικής και γραφειακής ανάπτυξης, ιδιοκτησίας της εταιρείας "Halemo LTD", στην κοινότητα Πύργου της επαρχίας Λεμεσού.

Οικιστικά κτήρια με 44 διαμερίσματα
Το προτεινόμενο έργο αφορά την κατασκευή και λειτουργία ανάπτυξης, η οποία περιλαμβάνει δύο οικιστικά κτήρια (Μπλόκ Α και Μπλόκ Β) και τέσσερα εμπορικά κτήρια (Μπλόκ C, Μπλόκ D, Μπλόκ E και Μπλόκ F).

Τα οικιστικά κτήρια προσφέρουν 44 διαμερίσματα, γήπεδο τένις, σιντριβάνια και εξωτερική κολυμβητική δεξαμενή.

Εμπορικά κτήρια με 16 καταστήματα
Σύμφωνα με τη Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον, τα εμπορικά κτήρια προσφέρουν συνολικά 16 χώρους καταστημάτων με αποθηκευτικό χώρο για το κάθε ένα, έξι διαμερίσματα και έξι γραφειακούς χώρους.

Η ανάπτυξη διαθέτει συνολικά 251 χώρους στάθμευσης εκ των οποίων οι οκτώ είναι για ΑμεΑ.
 

Αναλυτικά οι χρήσεις του έργου έχουν ως εξής:
Μπλοκ Α: 6 όροφοι, 24 διαμερίσματα, αποθήκες, μηχανοστάσιο, χώρους στάθμευσης, υπόγειος χώρος ενιαίος με το Μλόκ Β.
Μπλόκ Β: 5 όροφοι, 20 διαμερίσματα, αποθήκες, μηχανοστάσιο, χώρους στάθμευσης, υπόγειος χώρος ενιαίος με το Μλόκ Α.
Μπλόκ C: 4 όροφοι, 6 διαμερίσματα, 4 καταστήματα, αποθήκες, χώροι στάθμευσης, μηχανοστάσιο και υπόγειο ενιαίο με τα Μπλόκ D,E,F.
Μπλόκ D: 3 όροφοι, 2 γραφειακοί χώροι σε κάθε όροφο, 4 καταστήματα, αποθήκες, χώροι στάθμευσης, μηχανοστάσιο και υπόγειο ενιαίο με τα Μπλόκ C, E, F.

 

Διαβάστε ακόμη: 

Αναπνέει ξανά η οικονομία-Η επανεκκίνηση και το μεγάλο στοίχημα

Οι 48 αεροπορικές που θα πετούν το καλοκαίρι από Λάρνακα            


Μλπόκ E: 2 όροφοι, 2 γραφειακοί χώροι σε κάθε όροφο, 4 καταστήματα, αποθήκες, χώροι στάθμευσης, μηχανοστάσιο και υπόγειο ενιαίο με τα Μπλόκ C, D, F. · Μπλόκ F: Ισόγειο και μεσοπάτωμα, 4 καταστήματα, μηχανοστάσιο και υπόγειο ενιαίο με τα Μπλόκ C, D, E.

Κοντά σε τουριστικά θέρετρα και άλλες αναπτύξεις
Η προτεινόμενη ανάπτυξη έχει συνολικό εμβαδό 25.762 τ.μ. και το εμβαδόν που καταλαμβάνει το προτεινόμενο έργο είναι 9.694 τ.μ.

Το έργο χωροθετείται εντός τουριστικής ζώνης και σε ζώνη εμπορικών και άλλων δραστηριοτήτων εκτός πυκνοκατοικημένης περιοχής.
 

Στην ευρύτερη περιοχή μελέτης βρίσκονται οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές αναπτύξεις, τουριστικά θέρετρα, η μαρίνα Αγίου Ραφαήλ, επαύλεις, υπό ανέγερση έργα, ο ηλεκτροπαραγωγικός σταθμός Μονής και δημόσιες υποδομές.

Δειτε Επισης

Εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα τώρα σε μειωμένες τιμές από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Η εισροή θεσμικών επενδυτών στην αγορά ακινήτων έχει αρχίσει να αλλάζει το τοπίο
ΘΑλΕΙΑ 2021-2027: Σε εξέλιξη έργα πέραν των 64 εκατ. και συνολικές επενδύσεις ύψους 220 εκατ. στην Λάρνακα
Διευκρινίσεις από την Έφορο Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων για την εκμίσθωση κρατικής γης
Σε εξέλιξη η κατασκευή τριώροφου χώρου στάθμευσης στο Παραλίμνι-Το κόστος και πότε θα ολοκληρωθεί
Τρεις μοναδικές ευκαιρίες για οικιστικά ακίνητα στη Λευκωσία από την Altamira Real Estate
Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank
Γ. Μισιρλής: Η απουσία ενιαίου πλαισίου αντισταθμιστικών μέτρων για αναπτύξεις δημιουργεί στρεβλώσεις και προβλήματα
Οι δέκα ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων τον Απρίλιο-Άγγιξαν τα €18,4 εκατ.
Έπεσαν οι υπογραφές με το Υπερταμείο της Ελλάδας για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-Τι προβλέπει η συμφωνία