Επεκτείνεται η Bolt Food: Εξυπηρετεί και την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

Δωρεάν delivery στα πρώτα 5km και 20% discount σε όλα τα εστιατόρια σε Πρωταρά, Παραλίμνι, Αγία Νάπα αλλά και στις γύρω περιοχές, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, είναι ο τρόπος να εκφράσουμε τον ενθουσιασμό μας για την επέκταση των δραστηριοτήτων μας στην περιοχή!

Από την Τετάρτη 31 Μαρτίου, η Bolt Food, η αξιόπιστη εφαρμογή διανομής φαγητού, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και εξυπηρετεί πλέον εστιατόρια και καταναλωτές και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. 

Η ανάγκη για εξοικονόμηση χρόνου και η απαίτηση για χρήση της τεχνολογίας προς όφελος των καταναλωτών, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τον κλάδο της εστίασης. 

Η Bolt Food, μέσω της εφαρμογής της, εξυπηρετεί τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους περισσότερες επιλογές, καλύτερες υπηρεσίες, εξοικονόμηση χρόνου και εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους ως καταναλωτές.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου λειτουργίας της, η Bolt Food επεκτείνεται και ικανοποιεί την ανάγκη για μια ενημερωμένη πλατφόρμα με γρήγορο και αξιόπιστο delivery στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, από την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Πλέον τα εστιατόρια φιλοξενούνται στην πλατφόρμα της Bolt Food, έχοντας πρόσβαση σε περισσότερους καταναλωτές, αυξάνοντας τις παραγγελίες και τα έσοδά τους, χωρίς οι ίδιοι να επιβαρύνονται με την εργοδότηση οδηγών ή αγορά μοτοσυκλετών.

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή στο smartphone του, μπορεί κάποιος να επιλέξει πλέον εστιατόρια από το Παραλίμνι, τον Πρωταρά την Αγία Νάπα, αλλά και τις γύρω περιοχές .

Επωφεληθείτε από την προσφορά και κάντε τις παραγγελίες σας, απολαμβάνοντας νόστιμο φαγητό, από τα υπέροχα εστιατόρια της περιοχής.

Η Bolt Food είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα, στην οποία οι χρήστες βαθμολογούν ξεχωριστά την υπηρεσία του delivery και ξεχωριστά το φαγητό. Ο κύριος στόχος της Bolt Food είναι να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία διανομής φαγητού στους χρήστες της και τους εστιάτορες.  

Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ: http://bit.ly/BoltFoodFB

Δειτε Επισης

Ενώνοντας Δυνάμεις για Προώθηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς μέσω της Επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Πέρασε από το Υπουργικό ο Εθνικός Οργανισμός Ανάπτυξης-Κλείνει κενά στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια