Powered by

Α. Κελεπέσιης: Ψάχνονται για καλοκαιρινές διακοπές οι Κύπριοι

Δειλά- δειλά έχει αρχίσει να εκδηλώνεται το ενδιαφέρον των Κύπριων για τα τουριστικά προγράμματα των ταξιδιωτικών πρακτόρων, του ερχόμενου καλοκαιριού.  

Όπως ανέφερε στο InBusinessNews o εκτελεστικός πρόεδρος της Top Kinisis και επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων, Άκης Κελεπέσιης, το ενδιαφέρον αυξήθηκε μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Ελλάδας ότι θα ανοίξει στις 14 Μαΐου ως τουριστικός προορισμός, με τους ενδιαφερόμενους να αυξάνουν τα τηλεφωνήματα τους, ρωτώντας για συγκεκριμένα νησιά της Ελλάδας, κατά κύριο λόγο και κάποιες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. 

Διαβάστε ακόμα:

Korantina: Η νέα εποχή στα ακίνητα, το Cap St. Georges και η αδικημένη Πάφος

Δημητριάδης: Η ναυτιλία παραμένει ανθεκτική παρά την πανδημία 

 

Συμβόλαια για πτήσεις

Ως ταξιδιωτικοί πράκτορες βρισκόμαστε σε φάση που υπογράφουμε συμβόλαια με αερομεταφορείς για ναυλωμένες πτήσεις, ώστε μέχρι το τέλος Μαρτίου να είμαστε έτοιμοι για την ανακοίνωση των πακέτων μας, πρόσθεσε ο κ. Κελεπέσιης. Τα πρώτα ταξιδιωτικά πακέτα θα προσφέρονται σε ημερομηνίες προς τα τέλη Ιουνίου.

 

Θα δεχτούν εμβολιασμένους τουρίστες

Πέραν της Ελλάδας, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Αυστρία είναι οι χώρες για τις οποίες εκδηλώνεται ενδιαφέρον για καλοκαιρινές διακοπές από τους Κύπριους, με τον κ. Κελεπέσιη να εκτιμά ότι οι χώρες αυτές θα δεχτούν εμβολιασμένους τουρίστες από τον Μάιο και μετά. 

 

Δειτε Επισης

Οι συμφωνίες με την Αίγυπτο και η επόμενη μέρα-«Παραγωγή υπό προϋπόθεσεις σε 2,5 χρόνια από το τεμάχιο 6»
Σώτος Ιακωβίδης: Μια πραγματική πρόκληση και η προτεραιότητα του ομίλου MSJ το 2025
Έτοιμες οι υπεραγορές για την εποχή του e-kalathi...Στην πορεία οι συζητήσεις για προσθήκες
Η συνταγή της Τρ. Κύπρου για διατήρηση υψηλής κερδοφορίας-Οι πέντε βασικές προτεραιότητες και οι επί μέρους στόχοι
Το δυναμικό τοπίο των επενδύσεων στον τομέα της φιλοξενίας και τι προσελκύει τους επενδύτες στην Κύπρο
Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air στις 28 Φεβρουαρίου
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των Leaders in Hospitality Awards
Βράβευση Δημήτρη και Βασίλη Νικολαίδη, Co-CEOs της Wavemaker Hospitality-Πρωτοπόροι στον τομέα της φιλοξενίας
Δ. Νικολαΐδης: H ιστορία επιτυχίας της Wavemaker Hospitality και τα μηνύματα προς τον κόσμο της φιλοξενίας
Βραβείο «Leader in Hospitality-Investor/Entrepreneur Award» στον Roni Aloni