Σεμινάριο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2021 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου σεμινάριο από τον Διευθυντή της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου Σεφ Πανίκο Νεάρχου προς όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου.

Πρώτο θέμα ήταν η ζελατίνη και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής  που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο 2022 στο Λουξεμβούργο.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας.

 

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ