Δεν αλλάζουν οι μετοχικές ισορροπίες στην N.K. Shacolas Holdings

Δεν αλλάζουν τα μετοχικά δεδομένα στη μητρική εταιρεία του Ομίλου Σιακόλας, N.K. Shacolas (Holdings) Ltd, παρά την αποχώρηση του Μάριου Σιακόλα από τις θέσεις του Εκτελεστικού Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου των Δημόσιων Εταιρειών Cyprus Trading Corporation Plc και Ermes Department Stores Plc, καθώς και από τη θέση Μέλους στα Διοικητικά Συμβούλια των προαναφερόμενων εταιρειών.

Η γνωστοποίηση της αποχώρησης Μάριου Σιακόλα έγινε την περασμένη εβδομάδα μέσω ανακοινώσεων στο ΧΑΚ στις οποίες σημειωνόταν πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Όμιλο CTC μέσω της μητρικής εταιρείας N.K.Shacolas (Holdings) Ltd. Παραμένει βέβαια στην μητρική του Ομίλου N.K. Shacolas (Holdings) Ltd.

Διαβάστε ακόμα:

Στα υβριδικά με ρυθμούς χελώνας

O νέος σταθμός στην καριέρα του Κυριάκου Ζηντίλη

Altamira: Σπίτι €120.000 και διαμερίσματα από €50.000



Παραμένουν οι ισορροπίες
Σύμφωνα με στοιχεία από το Τμήμα  Έφορου Εταιρειών τον περασμένο Νοέμβριο ο Νίκος Σιακόλας μεταβίβασε και τις τελευταίες μετοχές (225.000) που κατείχε στην μητρική εταιρεία προς την σύζυγο και τα παιδιά του. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Σιακόλας, δεν διαθέτει πλέον καμία μετοχή στην N.K. Shacolas (Holdings) Ltd, καθώς μεταβίβασε 25.000 μετοχές στην σύζυγο του Ελπίδα και από 50.000 μετοχές στα παιδιά του Μάριο, Χρυσούλα, Ελένη και Μαρίνα.

Με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης δεν φαίνεται να αλλάζουν οι ισορροπίες από πλευράς ποσοστού συμμετοχής των μελών της οικογένειας Σιακόλα στην μητρική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Σιακόλας κατέχει 1.602.600 μετοχές, μόνο 100 μετοχές περισσότερες από τις αδελφές του οι οποίες κατέχουν από 1.062.500 μετοχές. Η σύζυγος του Νίκου Σιακόλα, Ελπίδα, κατέχει 250.000 μετοχές.

 

Δειτε Επισης

Μη εξυπηρετούμενα δάνεια: Πρέπει επιτέλους να υπάρξει αποφασιστική πρόοδος
Πυρετός ανακαινίσεων στα ξενοδοχεία λίγο πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν
Οι συμφωνίες με την Αίγυπτο και η επόμενη μέρα-«Παραγωγή υπό προϋπόθεσεις σε 2,5 χρόνια από το τεμάχιο 6»
Σώτος Ιακωβίδης: Μια πραγματική πρόκληση και η προτεραιότητα του ομίλου MSJ το 2025
Έτοιμες οι υπεραγορές για την εποχή του e-kalathi...Στην πορεία οι συζητήσεις για προσθήκες
Η συνταγή της Τρ. Κύπρου για διατήρηση υψηλής κερδοφορίας-Οι πέντε βασικές προτεραιότητες και οι επί μέρους στόχοι
Το δυναμικό τοπίο των επενδύσεων στον τομέα της φιλοξενίας και τι προσελκύει τους επενδύτες στην Κύπρο
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των Leaders in Hospitality Awards
Μαρία Κουρούπη: H στρατηγική της Hermes Airports για ενίσχυση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου
Μίλτος Μιχαηλάς: Ενισχύσαμε την κερδοφορία μας, κερδίσαμε σημαντικές μάχες στην αγορά-Η απαρχή ενός νέου κεφαλαίου για την Alpha Bank