Ελληνική: Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών «μπλε»

Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών «μπλε» για τους κατόχους καρτών της Ελληνικής Τράπεζας ξεκίνησε και επιστρέφει χρήματα όταν οι πελάτες κάνουν αγορές με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας.  

Μέσω του προγράμματος, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να επωφεληθούν με επιστροφή χρημάτων, πραγματοποιώντας αγορές με τις κάρτες τους σε μεγάλο αριθμό γνωστών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, όπως για παράδειγμα υπεραγορές Σκλαβενίτης, καταστήματα Stephanis, Superhome Centre, Leroy Merlin, πρατήρια βενζίνης Πετρολίνα και Agip, φούρνοι (Σίγμα, Vienna και Σίφουνας), ταξιδιωτικά γραφεία και πολλά άλλα καταστήματα που μπορείτε να βρείτε στο www.hellenicbank.com/mple.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πέρσης Χριστοδούλου Διευθυντής Καρτών και Προγραμμάτων Επιβράβευσης της Ελληνικής Τράπεζας, ευχαρίστησε τους εμπορικούς συνεργάτες για την επιλογή τους να συμμετέχουν στο «μπλε», σημειώνοντας πως η Ελληνική Τράπεζα και το «μπλε» είναι δίπλα τους να τους στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και να συνδράμει με αυτό το τρόπο στην επιτυχία τους.

Αναφερόμενος στους πελάτες της Τράπεζας, ο κ. Χριστοδούλου εξήγησε: «Δημιουργήσαμε το ‘μπλε’ ως μια ένδειξη εκτίμησης προς τους πελάτες μας. Για να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Με το ‘μπλε’ οι πελάτες μας έχουν επιστροφή χρημάτων και πρόσβαση σε προσφορές οι οποίες  θα ισχύουν μόνο για αυτούς». Τέλος, ανάφερε ότι το μόνο που πρέπει να κάνει ο πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας είναι να κατεβάσει το Mple Rewards App στο κινητό του. Από εκεί και πέρα τα πάντα συμβαίνουν αυτόματα και χωρίς να χρειάζεται ο πελάτης να κάνει οτιδήποτε άλλο.  

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών «μπλε» αντανακλά την πελατοκεντρική προσέγγιση της Ελληνικής Τράπεζας και συνάδει με τη γενικότερη φιλοσοφία της η οποία βασίζεται στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων της με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης και της εμπειρίας που προσφέρεται στους πελάτες, οι οποίοι στηρίζουν την Τράπεζα εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Όλες οι Προσφορές και σχετικές πληροφορίες, μαζί με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Mple Rewards.

Δειτε Επισης

Στα €44.608.380,50 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP