Η First Boutique στο ισόγειο του 360

Επέκταση στη Λευκωσία πραγματοποιεί μία από τις πολυτελείς και multi-concept μπουτίκ στην Κύπρο.

Η First Boutique, ο προορισμός πολυτελούς μόδας που διαθέτει συλλογές από τους κορυφαίους και πιο περιζήτητους σχεδιαστές ρούχων, παπουτσιών και δερμάτινων αξεσουάρ στον κόσμο, θα στεγάζεται στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας. 

Διαβάστε ακόμα:

Η ακτινογραφία των ασφαλιστικών της Κύπρου

Δέκα χώροι εστίασης στη Λεμεσό ιδανικοί για τους vegan

Ένα νέο luxury brand στη Μαρίνα Λεμεσού (pics)

Ψάχνει προσωπικό
Όπως προδίδουν οι φωτογραφίες, η αλυσίδα θα βρίσκεται στο ισόγειο του 360, στη Μακαρίου, στην καρδιά της Λευκωσίας.

Διαβάστε ακόμα: 

Επανασυστήνεται πριν τις γιορτές στους καταναλωτές η Μακαρίου (pics)

Η γνωστή αλυσίδα μόδας ψάχνει προσωπικό για να στελεχώσει την ομάδα του νέου καταστήματος, στην εμπορική οδό της πρωτεύουσας, για την οποία συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι κατασκευαστικές εργασίες προκειμένου να παραδοθεί στον Δήμο Λευκωσίας στις 7 Δεκεμβρίου 2021.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο ισόγειο του πολυώροφου κτηρίου θα στεγαστούν επίσης τρία νέα brands, τα οποία ο Όμιλος Voici La Mode έχει λανσάρει στην Κύπρο (ETAM, UNDIZ, Accessorize), αλλά και το Bean Bar, το νέο brand του ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική.

Ποια είναι η First Boutique
Η First Boutique διατηρεί δύο καταστήματα στη Λεμεσό, το ένα στην Ιακώβου Τομπάζη και το άλλο εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου, Parklane Luxury Collection Resort & Spa. Παράλληλα, θα βρίσκεται στο Le Plaza Del Mar, στο εμπορικό κέντρο του Limassol Del Mar, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μόδας, όπως Balenciaga, Christian Dior και Lanvin.

Ξεκινώντας το 2012 ως το μεγαλύτερο κατάστημα ποικίλων πολυτελών brands, η First Boutique συνεχίζει να αναβαθμίζει την πολυτελή εμπειρία λιανικής της με την προσθήκη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

  

Οι συλλογές της με το brand mix επιλέγονται προσεκτικά από μια ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι ταξιδεύουν στις πρωτεύουσες της μόδας σε όλο τον κόσμο κάθε σεζόν για να επιλέξουν προσωπικά μοναδικά κομμάτια που πληρούν τις απαιτήσεις της First Boutique για ποιότητα, πολυτέλεια και design. 

 

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» της Κωτσόβολος σε συνεργασία με ΠΣΣΕ-Ο μεγάλος κοινωνικός αντίκτυπος
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Τι ισχύει στις διαδικτυακές αγορές από Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ
Βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2025 αναμένει η Petrolina (Holdings) Public Limited
Σώτος Τρικωμίτης: Παγώνουν και ξεπαγώνουν την αγορά αυτοκινήτου...Πλήρης απογοήτευση
Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης-Ο αριθμός των χορηγιών, οι κατηγορίες και τα ποσά (πίνακες)
Νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης ύψους €2,5 εκατ. ενέκρινε το Υπουργικό-Πόσες χορηγίες θα δοθούν
ΚΕΟ: Μοιράζει μέρισμα συνολικού ύψους €1,7 εκατ. στους μετόχους της
«Το πλαφόν δεν είναι αυτοσκοπός...Οι ελεύθερες αγορές δουλεύουν στη βάση της κερδοφορίας»
Α. Χατζηαδάμου: Πιέσεις στην αγορά λόγω «e-kalathi»-Παρέμβαση που δημιούργησε προβλήματα σε συγκεκριμένες υπεραγορές
Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Ανήσυχοι για τα στενά του Ορμούζ οι Κύπριοι πλοιοκτήτες-Κίνδυνος εγκλωβισμού των πλοίων